Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Σχετικά με τη μετανάστευση στο νησί μας και τα πρόσφατα επεισόδια...

Γίναμε όλοι μάρτυρες πρόσφατα, των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα, τα οποία προκάλεσαν μετανάστες, κυρίως Παλαιστίνιοι.
Το μεγαλύτερο μέρος του λαού είναι τοις πάση γνωστόν ότι έχει απηυδήσει με τον εποικισμό των ελεύθερων περιοχών του νησιού μας, από αλλόφυλους μετανάστες που εκτός του ότι στην πλειοψηφία τους δεν δείχνουν κανένα σεβασμό προς τους ντόπιους και τις παραδόσεις του λαού μας, απειλούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στη γη των πατέρων μας.
Ένας πληθυσμός που δεν αγγίζει το ένα εκατομμύριο και μοχθεί να κρατήσει ακέραιο τον εθνοφυλετικό του χαρακτήρα την ίδια στιγμή που αμφισβητείται καθημερινώς η εθνική του ταυτότητα δεν μπορεί να αντέξει τόσα μεγάλα κύματα μετανάστευσης.

Είναι προφανές, πως ο εποικισμός των ελεύθερων περιοχών είναι ενταγμένος στο ευρύτερο σχέδιο αφελληνισμού της νήσου, ο οποίος αφελληνισμός έχει επιτευχθεί στα κατεχόμενα, από την Τουρκία, εδάφη μας με τον συνεχή εποικισμό από το 1974 και εντεύθεν.

Για τις περιοχές που ανήκουν στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας επιστρατεύτηκαν χιλιάδες μεταναστών (λαθραίων και μη) κυρίως αλλοφύλων και μια εφεύρεση του καθεστώτος. Η κυπριακή «εθνική» συνείδηση, που μας θέλει όλους Κύπριους, δίνοντας στον μέχρι τώρα τοπικό προσδιορισμό χαρακτήρα «εθνικό».

Όσον αφορά τη μετανάστευση πολύ σωστά και φυσιολογικά ο κόσμος εκφράζει την αντίθεσή του.
Η αντίθεσή μας όμως, αυτή πρέπει να στρέφεται στους πραγματικούς υπαίτιους, δηλ. αυτούς που συντηρούν τον 3ο Αττίλα:

Σ’ αυτούς που άνοιξαν τότε και συνεχίζουν να διατηρούν ανοικτά τα οδοφράγματα εξυπηρετώντας, τα σχέδια της Τουρκίας, η οποία προωθεί λαθρομετανάστες στις ελεύθερες περιοχές. Στους ίδιους που έφεραν την πολυπολιτισμικότητά τους στα σχολεία μας και φέρουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιτότητα των Ελλήνων μαθητών:
Στους καπιταλιστές που επωφελούνται από την παρουσία φτηνού εργατικού δυναμικού, εκμεταλλευόμενοι την ανάγκη των μεταναστών και στέλνοντας στο ταμείο ανεργίας χιλιάδες συμπατριώτες μας.
…Και τέλος, στους επαγγελματίες αντιρατσιστές του υπουργείου Εσωτερικών, του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, των ΜΚΟ, των νεολαιών των κομμάτων και των ΜΜΕ,  οι οποίοι έχουν κάνει επάγγελμά τους να «στηρίζουν» με κάθε τρόπο και να υποκινούν τους μετανάστες για να κάνουν όσα έκαναν πριν λίγο καιρό στη Λάρνακα (και όχι μόνο) εις βάρος όλων εμάς στέφοντας έτσι την οργή του λαού αντί προς τους ιδίους, προς τους μετανάστες.

Βεβαίως, δεν υιοθετούμε την τόσο φιλεύσπλαχνη ρητορική κάποιων άλλων για κακόμοιρους μετανάστες, οι οποίοι είναι άμοιροι ευθυνών και ήρθαν στην Κύπρο μόνο για μια καλύτερη ζωή κτλ καθ’ ότι δεν μπορεί η Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου) και γενικά η Ευρώπη να γίνεται ο οχετός όλων των πονεμένων της υφηλίου. Ούτε όμως, για τους ένστολους υπηρέτες του καθεστώτος που έφαγαν ξύλο από τους μετανάστες τρέφουμε κάποια συμπάθεια. Είναι οι ίδιοι που φακελώνουν καθημερινώς συναγωνιστές μας και είναι έτοιμοι να εκτελέσουν ό, τι διαταγές λάβουν.
Παρ’ όλα αυτά θεωρούμε πως για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πατρίδα μας με τους μετανάστες ευθύνεται το σύστημα στο σύνολό του και όλοι όσοι συντηρούν την κατάσταση αυτή, τους οποίους αναφέραμε πιο πάνω.
Εδώ είναι που εντοπίζεται και η αδυναμία του Κινήματος.
Να στρέψει δηλ. τη δυσαρέσκεια του λαού σ’ αυτούς που ευθύνονται πραγματικά και πλουτίζουν από το κατάντημα των Ελλήνων.

Δίνοντας περισσότερη τροφή για σκέψη, θα θέσουμε κι ένα ερώτημα:
Είναι τυχαίο ότι εν μέσω παραφιλολογίας από πολλούς πατριώτες ή «πατριώτες» αρθογράφους, δεξιούς, ακροδεξιούς κ.ά για συνεργασία 
Κύπρου - Ελλάδας – Ισραήλ, τα επεισόδια αυτά γίνονται συγκεκριμένα από Παλαιστίνιους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου