Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Τότε: 20 Ιουλίου του 1974. Οι δολοφόνοι της Άγκυρας πατούσαν τα Ελληνικά εδάφη της Κύπρου. Σήμερα: 20 Ιουλίου 2010. Αντιστεκόμαστε στις υποχωρήσεις και στις προδοσίες των καθεστωτικών. 36 χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή και οι τραγικές μνήμες μας δείχνουν τον δρόμο. Στην Κύπρο του 2010 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Στην Κύπρο του 2010 ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ. Στην Κύπρο του 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.



20 Ιουλίου 1974-20 Ιουλίου 2010. Οι Αυτόνομοι Εθνικιστές τιμούν τους νεκρούς του πολέμου του 1974. Οι Αυτόνομοι Εθνικιστές δείχνουν τον δρόμο. Επειδή στους Έλληνες της Κύπρου αξίζει κάτι καλύτερο από την σημερινή Κυπριακή πραγματικότητα. Επειδή η ανοικτή πληγή του έθνους κάποια μέρα θα κλείσει. Επειδή θα είμαστε εδώ τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι. Διατηρούμε την φλόγα αναμμένη στο σκοτάδι. Μακριά από τον καθωσπρεπισμό και την πολιτική σκακιέρα, ταυτίζουμε τις σκέψεις μας με τις πράξεις μας. Γιατί οι ήρωες μας δείχνουν τον δρόμο. Για ένα απελευθερωτικό λαικό κίνημα ενάντια στην κατοχή και στην παγκοσμιοποίηση.

ΔΡΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ.

ΔΥΝΑΤΑ και ΑΥΤΟΝΟΜΑ.

ΑΥΤΟΝΟΜΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ενσαρκώνουμε το αναφαίρετο δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης στην καθημερινότητα μας. Και θα συνεχίσουμε την παρουσία μας. ΑΥΤΟΝΟΜΑ.
Ενάντια σε οποιαδήποτε λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Για την Απελευθέρωση μέχρι την Ένωση.

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου