Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Όταν η αδικία γίνετε νόμος, τότε η αντίσταση είναι καθήκον


Για πολλοστή φορά βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Εκτός του κοινοβουλίου, σε μια από τις μεγαλύτερες μεταπολιτευτικές συγκεντρώσεις στην χώρα, όπου δώσαμε το παρών μας στην συγκέντρωση μαζί με Ελλαδίτες συντρόφους, ζήσαμε και είδαμε πάλι το γνωστό και καλά οργανωμένο/εκτελεσμένο σκηνικό της αστυνομίας, των αναρχικών και των λαθρομεταναστών (που δεν λείπουν ποτέ από τέτοιες καταστάσεις). Οι γνωστοί άγνωστοι λοιπόν, παρακρατικοί και μη, καίνε τις περιουσίες του κοσμάκη, ακόμα και μεγάλα ιστορικά κτίρια της πρωτεύουσας, να κάνουν πλιάτσικο παρέα με τους λαθρομετανάστες που δεν έχασαν την ευκαιρία να 'αγοράσουν' καινούριους υπολογιστές κινητά και trendy ρούχα, αλλά και ένα ολόκληρο τετράγωνο στο κέντρο της Αθήνας να βρίσκεται παραδομένο στις φλόγες και στην μανία εκατοντάδων δήθεν 'εξεγερμένων' μπαχαλάκηδων.
Και ενώ νωρίτερα εκεί που ο κόσμος έδειχνε όλο και να πληθαίνει και να εισρέουν κατά χιλιάδες μπροστά απο την βουλή, φοβούμενοι τι άλλο, μια έκρηξη αγανάκτησης από χιλιάδες αγριεμένα πρόσωπα που περίμεναν καρτερικά, η μνημονιακή αστυνομία με επικεφαλής τον κ.Παπουτσή, αναίτια και χωρίς λόγο και αφορμή ξεκίνησε το γνωστό της παιχνίδι. Ξύλο, χημικά, εκατοντάδες ληγμένα δακρυγόνα μέσα στο πλήθος και άγριο κυνηγητό που έφτασε μέχρι 2 χιλιόμετρα μακριά απο την βουλή και περιμετρικά μέχρι την Ομόνοια, τις στήλες Ολυμπίου Διός, το Μοναστηράκι.
Στο ίδιο έργο θεατές με έναν λαό ανήμπορο να εκφράσει τα αισθήματα και την οργή του, χωρίς ινδάλματα, χωρίς ηγέτες ικανούς να τους οδηγήσουν στην λύτρωση και στην δικαίωση, μονάχα με την ελπίδα.
Με την ελπίδα οτι η δυναμική παρουσία τους έστω και την υστάτη, θα πείσει εντός του κοινοβουλίου και να καταψηφιστεί το μνημόνιο νούμερο 2! Ματαίως όμως αφού η 'δημοκρατία' μίλησε για άλλη μια φορά..η κυβέρνηση με τυπικές και 'δημοκρατικές διαδικασίες, με απέραντη ευκολία, παραβιάζει το σύνταγμα και δίνει ψήφο θετική στη νέα μακάβρια ταπείνωση της χώρας και του λαού! Η χώρα συνεχίζει ακόμα πιο δυνατά να τίθεται σε πλήρη εξάρτηση των ξένων συμφερόντων.
Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδας παραχωρείται ολοκληρωτικά και παράνομα στους δανειστές με την ψήφιση του μνημονίου 2 (απο 199 ξεφτιλισμένους).
Το νέο καπιταλιστικό σύστημα της παγκόσμιας εξουσίας βγαίνει ξανά ο νικητής αφού τα σχέδια τους για υποδούλωση των λαών παίρνει σάρκα και οστά.
Οργάνωσαν και εκτελούν με τον καλύτερο τρόπο τη χρεωκοπία της Ελλάδας (αφού πρώτα εξασφαλίσουν τους πιστωτές) εις τον αιώνα τον άπαντα.
Όχι μόνο δεν οδηγούν στην παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε (όπως αυτοί επικαλούνται), αλλά αυτό είναι κομμάτι της συνωμοσίας για την αποβολή της Ελλάδας από την 'Ενωση' και την τελική της διάλυση, προς όφελος εξωευρωπαϊκών κέντρων του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου.
Οι υπηρέτες του σάπιου αυτού συστήματος, οι μπάτσοι, οι αξιωματικοί των Σωμάτων Ασφαλείας και της ΕΥΠ όφειλαν να μην υπακούσουν σε παράνομες εντολές, αντιθέτως να τηρούν το Σύνταγμα και να μη γίνονται όργανα ξένων δυνάμεων.
Δηλώνουν συνεργοί στο έγκλημα που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού λαού, και θα κληθούν να λογοδοτήσουν προσωπικά για τη στάση τους για τις ενέργειες τους και φυσικά θα μας βρίσκουν απέναντι τους, και αυτοί και τα λοιπά παρακρατικά τσιράκια τους!

Ο Αγώνας φυσικά δεν γίνεται μέσα στην βουλή αλλά έξω, εκεί στους δρόμους και στις πόλεις όπου η αδικία και η δημοκρατία τιμωρείται με τον πιο σκληρό τρόπο. Τον σκληρό αυτό τρόπο και την πορεία που θα πρέπει να χαραχθεί αποδώ και πέρα.. τελειώσε το χαίδεμα, η εθνικολαική εξέγερση είναι μονόδρομος χωρίς άλλα περιθώρια, με το όποιοδηποτε κόστος. Ζήτω η Νίκη !







Πυρήνας Αυτόνομων Κυπρίων Εθνικιστών ΑΘΗΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. Αλληλεγγυη στα αδερφια μας που υποφερουν..
    Σκατα και στον τελευταιο πολιτικο
    ηρθε η ωρα να τους κρεμασουν στο συνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to thema einai na sygkroustoume AMESA kai akariaia me to kathestws kai oxi me tis vitrines!
    poly swsti analysh, mpravo sas!

    ZITW I NIKI S.H.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Die Unsterblichen - The Immortals

    The Immortals are a form of action from Brandenburg Germany.
    They make on demographic grievances attention.
    To wear masks and gloves for protection from police and government.

    The German folk will die. Per woman, we get only 1.4 children. Thus, the German folk will be halved from generation to generation.
    Whole areas and landscapes are depopulated in Germany meanwhile! with other European peoples it is no different!
    The guilty have the Democrats with their capitalist and selfish politics. Demography is the Democrats known for more than 30 years, but they do nothing to avert this Volkstod (folk death).
    No worser, they praise themselves for new nursing homes and pharmacies, rejoice that kindergartens are converted into retirement homes. Schools and playgrounds are empty rusty and broken.


    The Democrats bring us the folkdeath!
    So that the posterity does not forget that we were Germans.

    Videos:

    http://youtu.be/Tfa1Y9gWA9Y
    http://youtu.be/oBFvlvzUNAk

    werde-unsterblich.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή