Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Δυναμική παρέμβαση Αυτόνομων Εθνικιστών στο "Σπίτι της Κύπρου" στην Αθήνα...


Σε δυναμική παρέμβαση, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Σπίτι της Κύπρου στο Κολωνάκι, προέβησαν Αυτόνομοι Εθνικιστές της Κύπρου, που φοιτούν σε εκπαιδευτικά ιδρύματα των Αθηνών, σε συνεργασία με Συναγωνιστές μας από την Αθήνα.
Το πανηγυράκι ελληνοτουρκικής "φιλίας" ήταν αφιερωμένο στον Τούρκο ποιητή Φικρέτ Ντεμιράγ και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο γνωστός και μη εξαιρετέος, επίσης Τούρκος, υβριστής του Ελληνισμού, Νιγιάζι Κιζιλγιουρέκ - καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου - διορισμένος επί προεδρίας Γλαύκου Κληρίδη!
Ο εν λόγω "κύριος" ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που θέλουν να εξισώσουν το 82% της ελληνικής πλειοψηφίας της νήσου, με το 18% της τουρκικής μεινότητας και βεβαίως από τους υπερμάχους του σχεδίου Ανάν σε και σε ό,τι αυτό προνοεί.

Οι Συναγωνιστές έριξαν φέιγ βολάν με αντιτουρκικό και αντιομοσπονδιακό περιέχομενο και μοίρασαν φυλλάδια σχετικά με το θέμα της παρέμβασης και το ρόλο που επιτελεί το ανθελληνικό φερέφωνο, εν ονόματι Νιγιάζι Κιζιλγιουρέκ.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης αφου δεν δέχτηκαν αίτημα των Συναγωνιστών για μοίρασμα φυλλαδίων εντός της αίθουσας του κτιρίου στην συνέχεια κάλεσαν τους πραιτωριανούς του καθεστώτος, προκειμένου να επιβληθεί η "τάξη", λόγω της μεγάλης αναστάτωσης που προκλήθηκε.
Προς απογοήτευση των ομοσπονδιακών όμως, οι αμετανόητοι Ενωτικοί στέκονταν και θα στέκονται εμπόδιο στις επιβουλεύσεις των Σιωνιστών και των φερεφώνων τους για αφελληνισμό της πατρίδας μας.

Ομοσπονδία στην Κύπρο; Ποτέ και πουθενά!






(Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες και "αποκαλύψεις" για την "ελίτ" της εκδήλωσης...)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου