Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Απάντηση προς την εφημερίδα Γνώμη

Κατα καιρούς εντεταλμένοι του καθεστώτος θέλησαν να λασπολογήσουν την ύπαρξη μας και τη δράση μας. Τον Μάιο του 2010 οι εφημερίδες Πολίτης και Χαραυγή προσπάθησαν να μας χρεώσουν τον εμπρησμό των γραφειών των Παλαιστινίων στην Λάρνακα. 

Η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την 22 Ιουλίου και αριθμό φύλλου 82 δημοσίευσε στη σελίδα 3 άρθρο με τίτλο "Ο ΔΗΣΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ". Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται λόγος για την σχέση των "αγανακτισμένων" με την αντιπολίτευση και ότι μέσω αυτών των συγκεντρώσεων η αντιπολίτευση προσπαθεί να πλήξει τον πρόεδρο της Κ.Δ. κ.Χριστόφια.

Στο εν λόγω άρθρο αναφέρει συν τοις άλλοις και την εξής παράγραφο ότι ". . .ανάμεσα στους "αγανακτισμένους" κυκλοφορούν και διάφορες εθνικιστικές ομάδες που εκμεταλλεύονται την περίσταση για να μοιράσουν φυλλάδια εναντίον  της ομοσπανδίας (δες φωτογραφία)."
Στο άρθρο γίνεται ξεκάθαρη αναφορά στην δράση της Αυτόνομης Εθνικιστικής Έκφρασης ενάντια στην κατοχή για την Αυτοδιάθεση της Κύπρου ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕς και παρουσίαζει τα φυλλάδια που εδόθησαν το βράδυ της 20 Ιουλίου.

Ως ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ γνωρίζουμε πολύ καλά τις καθεστωτικές μεθόδους και σίγουρα δεν πρόκειται να αλωθούμε και να εξυπηρετήσουμε το καθεστώς με όποιονδηποτε τρόπο. Τις δημοκρατικές και εκλογικές σας διαδικασίες τις αρνηθήκαμε απο την ίδρυση μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πολεμούμε το συστημα με κάθε τρόπο και οπιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.
Καλούμε τους ζωντανούς Έλληνες της Κύπρου στην δημιουργία Αυτόνομων Ομάδων Αντίστασης. Καλούμε όσους ακόμα πιστεύουν στην Φυλή και στην ΙΔΕΑ να αντιταχθούν στους προβοκάτορες και παρακρατικούς που χειραγωγούν με κάθε τρόπο τις αντιδράσεις του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου