Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

No Fair Play 88, η επιστροφή!

 
"Μετά από καιρό το blog γυρνάει, αυτή τη φορά με περισσότερη όρεξη και περισσότερες ιδέες για να κτιστεί μέσα από αυτό νέος εθνικιστικός πυρήνας σε όλα τα πέταλα. Υλικό υπάρχει μπόλικο και σιγά σιγά θα τα δημοσιεύσουμε όλα .

Η ανάγκη για κάτι πιο οργανωμένο στις τάξεις του οπαδισμού μας έδωσε το κίνητρο να επιστρέψουμε για αρχή με το ιστολόγιο. Αυτό είναι απλά ένα μικρό μέρος όμως γιατί το ίντερνετ είναι απλά ένας μοχλός, ένα εργαλείο για να ξεκινήσει η δική μας δράση στα ελληνικά γήπεδα. Θέση ανάμεσά μας έχουν οι συνειδητοποιημένοι οπαδοί, εκείνοι που αγαπούν την ομάδα τους πραγματικά και δεν είναι μέσο για να ’’ξεσπάσουν’’ ή να κονομήσουν . Θέση ανάμεσα μας έχουν οι οπαδοί που κρατάνε μέσα τους την ομορφιά του ποδοσφαίρου, που αντιδρούν σε ότι πάνε να περάσουν αυτοί που έχουν την μπάλα στα χέρια τους και κάνουν κακό στο οπαδικό κίνημα αλλά και στον σύλλογο που αγαπούν, θέλουμε εκείνους που διαθέτουν μέσα τους 3 πράγματα. Την αλληλεγγύη, τον σεβασμό, και τις αξίες, όπως την αξιοπρέπεια. Αυτούς που είναι πιστοί στην ομάδα τους και δεν λογαριάζουν ούτε χιλιόμετρα ούτε τίποτα! Εκτός όμως από όλα αυτά θα σας αναδημοσιεύσω ένα μικρό κομμάτι ενός παλιότερου άρθρου : "
 
"Χρειαζόμαστε τους οπαδούς. Αυτούς όμως που έχουν κάτι να πουν για το ποδόσφαιρο, την κοινωνία, την σύγχρονη πραγματικότητα. Χρειαζόμαστε και τους Εθνικιστές οπαδούς. Ενωμένους όμως. Ευρηματικούς, ανήσυχους, δυναμικούς και οπωσδήποτε ιδεολόγους. Να εκφράζονται ελεύθερα για όσα απασχολούν το σήμερα, εντός και εκτός κερκίδας. Να παρεμβαίνουν, να συμμετέχουν, να εκδηλώνονται. Γιατί, όπως είπε κάποτε κάποιος: "Δεν είναι μονάχα για την ομάδα, αλλά και για την Ιδέα".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου