Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Στα μονοπάτια των Ηρώων: συγκέντρωση και πορεία στη Λάρισα, για την ΕΟΚΑ


Περισσότεροι από 80 Εθνικιστές συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Αγ. Βελισσαρίου, μπροστά από την προτομή του Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή, με σκοπό να αποτίσουν το δικό τους φόρο τιμής στους ηρωικούς μαχητές της ΕΟΚΑ.
Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμούς από εκπροσώπους σωματείων, τοπικών φορέων και συλλογικοτήτων, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφάνων.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας, η οποία βρήκε ιδιαίτερη θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο. "Ελλάς Κύπρος Ένωσις", "ΕΟΚΑ ξανά, στης Κύπρου τα βουνά" και άλλα συνθήματα ακούστηκαν και φωνάχτηκαν με τη δύναμη και τον παλμό που αρμόζει σε Εθνικιστές.
30 Αυτόνομοι σύντροφοι έδωσαν δυναμικό παρών, συγκροτώντας την εμπροσθοφυλακή της εκδήλωσης. Μοιράστηκε υλικό (cd-rom με δράσεις Αυτόνομων Εθνικιστών της περιοχής, αυτοκόλλητα και φυλλάδια), πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνου και απευθύνθηκε χαιρετισμός...

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα των Αυτόνομων Εθνικιστών Κεντρικής Ελλάδας

Επίσης, στο Μανιφέστο Θεσσαλονίκης ενημερωθείτε για την εκδήλωση συμπαράστασης,
που έγινε στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής μέρας συμπαράστασης των 9 Σέρβων οι οποίοι κρατούνται άδικα από τον Οκτώβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου