Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Αγωνιστικοί χαιρετισμοί από τη συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου

01.04.2007 – 06.04.2011: Αυτόνομοι και Ελεύθεροι για τον Ριζοσπαστικό Εθνικισμό, τον Επαναστατικό Φασισμό και τον Μαχόμενο Εθνικοσοσιαλισμό.
Τους τελευταίους μήνες έχουμε λάβει εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα και έχουμε απαντήσει σε δεκάδες τηλέφωνα σχετικά με την ομάδα του «Μαύρου Κρίνου» και τις απόψεις / παρεμβάσεις που προβάλλουμε στην ιστοσελίδα μας.

Για να μην δημιουργούνται διάφορες εντυπώσεις και επειδή τελευταία πολλοί - άλλοι καλοπροαίρετα και άλλοι κακοπροαίρετα - διαδίδουν φήμες που δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση, κρίναμε απαραίτητο να ενημερώσουμε τους αναγνώστες συναγωνιστές - αλλά και τους εχθρούς και αντιπάλους - ότι μπορούν να μας καλούν στο τηλέφωνο 6972 – 085084 για τις διαφωνίες, τα σχόλια, τις απόψεις τους, τις ιδέες τους καθώς για οτιδήποτε κρίνουν απαραίτητο προς διευκρίνιση.

Λογικές που έχουν να κάνουν με τις γνωστές συκοφαντίες τα γλοιώδη κουτσομπολιά και την εμετική λασπολογία, μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους και τις γράφουμε εκεί που πρέπει από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε την συλλογικότητα αυτή και έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Υπενθυμίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις για πολλοστή φορά ότι η ομάδα μας φιλοξενεί γνώμες, κριτικές, δράσεις, παρεμβάσεις, κινήσεις, απόψεις και ιδεολογικά άρθρα ανένταχτων Πατριωτών / αντικαθεστωτικών Αντικαπιταλιστών, Εθνικιστών, Εθνικοεπαναστατών, Φασιστών και Εθνικοσοσιαλιστών.

Η ομάδα κινείται στα μονοπάτια της αυτόνομης σκέψης και δράσης από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της τον Απρίλιο του 2007, εκπροσωπείται στο διαδίκτυο μόνο από αυτό το ιστολόγιο και στον έντυπο τύπο από το περιοδικό «Μαύρο Μέτωπο» και «Μαύρη Σημαία».

Επίσης διαθέτουμε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο γνωστό facebook και στο youtube και η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι mavroskrinos@gmail.com Ουδείς μας εκπροσωπεί στον λεγόμενο «χώρο» σε καμιά πόλη της Ελλάδος, όσοι συμμετέχουν στην ομάδα μας δεν έχουν ούτε αναζητούν αλλά ούτε και θέλουν εδώ και χρόνια «αρχηγούς» «υπαρχηγούς» και «καθοδηγητές», δεν πιστεύουμε σε «σοφούς» «μεσσίες» και κάθετες μορφές δομής, όμως για ευνόητους λόγους και επειδή κουραστήκαμε πραγματικά να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και με απόλυτο τρόπο ότι διατηρούμε επαφές συνεργασία και έμπρακτη αλληλεγγύη και στηρίζουμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας - παρόλο τις όποιες διαφωνίες και αντιρρήσεις σε επιμέρους ζητήματα και θέματα - με τους παρακάτω Πατριώτες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές:

(τυχαία η σειρά των ομάδων και κινήσεων) 1. την αυτόνομη ομάδα Μανιφέστο (Θεσσαλονίκη) 2. την ανεξάρτητη κίνηση Νέα Πατρίδα (Κοζάνη) 3. τον εθνοφυλετικό σύνδεσμο ΑΡΜΑ (υπεύθυνος Στέφανος Γκέκας) 4. τους αυτόνομους εθνικιστές θεσσαλίας (Skinhouse Hellas κ.α.) 5. τους υπεύθυνους των εκδόσεων «Θούλη»  6. τους αυτόνομους και ανένταχτους συντρόφους από Αθήνα και Πειραιά που δρουν σήμερα στις περιοχές αυτές ως αυτόνομοι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές 7. την αυτόνομη εθνικιστική έκφραση «Μαύρες Ταξιαρχίες» από την Κύπρο 8. τους αυτόνομους εθνικιστές από την Κατερίνη 9. τον ανένταχτο Εθνικοσοσιαλιστή Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη 10. την συντακτική ομάδα της «Έρημης Χώρας» 11. την ανεξάρτητη ομάδα «Omerta» 12. την ανεξάρτητη ομάδα του «Blood and Honour» 13. τους αυτόνομους εθνικιστές δωδεκανήσων 14. τους ανένταχτους Κυπρίους πατριώτες του ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ και των άλλων αντικατοχικών οργανώσεων του νησιού 15. την ανεξάρτητη ομάδα «Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές»

Συνεργασία επαφές και αλληλεγγύη θέλουμε και επιδιώκουμε με όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που αγωνίζονται μέσα από τις ιδέες για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία και ένα μαχόμενο και υπερήφανο έθνος. Με όλους όσους δεν δέχονται τις λογικές και πρακτικές της αστικής ακροδεξιάς και της καθεστωτικής αριστεράς και φτύνουν στα μούτρα τους υπηρέτες των μασόνων και των σιωνιστών.

Εχθρός μας το κράτος αδίκου και όλοι αυτοί που υπηρετούν τα συμφέροντα των παγκόσμιων εξουσιαστών. Χρόνος για αλληλοσπαραγμό δεν υπάρχει, πιστεύουμε στην ενότητα και προσπαθούμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη διάδοση των ιδεών μας πέρα από μικροσυμφέροντα και λογικές που μας κρατούν πίσω.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και καλή δύναμη σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου