Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Aντικαπιταλιστική δράση στο Τορίνο της Ιταλίας


Όπως μας ενημέρωσαν Aυτόνομοι Ιταλοί συναγωνιστές, στις 26 Μαρτίου ομάδα Αυτόνομων Εθνικιστών και αντικαπιταλιστών ακτιβιστών της πρωτοβουλίας Stop Capitalismo (Σταμάτησε τον καπιταλισμό) και της αυτόνομης εθνικιστικής συλλογικότητας Resistenza Nazionale (Eθνική Αντίσταση) προχώρησε σε παρέμβαση στο Τορίνο, ενάντια στον καπιταλισμό.

Αναρτώντας τα πανό τους δημιούργησαν μια αυτόνομη εθνικιστική ζώνη σε κεντρική πλατεία απέναντι από το Δημαρχείο, παρέμειναν εκεί για τρεις περίπου ώρες, μοιράζοντας εκατοντάδες έντυπα στους συμπολίτες τους.
Στο έντυπο υλικό που διανεμήθηκε, οι συναγωνιστές επικεντρώθηκαν στην αβεβαιότητα της προσωρινής εργασίας και την ανεργία που προκαλεί το καπιταλιστικό σύστημα.


Στο Τορίνο οι Αυτόνομοι Εθνικιστές της περιοχής είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και προσπαθούν να αφυπνίσουν τους συμπολίτες τους με τις παρεμβάσεις τους στην περιοχή.
Όπως μας πληροφορούν το γενικότερο αυτόνομο εθνικιστικό κίνημα στην Ιταλία εστιάζει κυρίως στην ενημέρωση κατά της παγκοσμιοποίησης και του καπιταλισμού.  

Resistenza Nazionale
Stop Capitalismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου