Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ψευδοκράτος και ψευδοπατριώτες.

Ακόμα μια θλιβερή ημέρα για τους Έλληνες της Κύπρου. Η ανακήρυξη του κατοχικού εκτρώματος σε κράτος είναι γεγονός από τις 15 του Νοέμβρη του 1983. Και ενώ σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της κοπριακής κομματοκρατίας συναγελάζεται με το κατοχικό έκτρωμα, για τα μάτια του κόσμου δηλώνει την δυσαρέσκεια της. Όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, οι οσφυοκάμπτες, τα τσιράκια, οι προδότες που θεωρούν τα κατεχόμενα και το έκτρωμα της Άγκυρας ως σύνοικο στοιχείο είναι αυτοί που κοροιδεύουν εδώ και χρόνια τον λαό για επιστροφή και δίκαιη λύση. Και είναι μαζί τους και οι δεκάδες μεταλλαγμένοι συμπατριώτες μας που περιπατούν στις κατεχόμενες περιοχές. Όλοι αυτοί που γλεντούν στις κατεχόμενες περιοχές με φτηνές πόρνες στα καζίνα.
Μέσα σε όλη αυτή την αηδία που μας περιβάλλει μια μικρή ομάδα μαθητών κάθε χρόνο τέτοια μέρα δίνει την δική της μάχη. Ενάντια στα πρόβατα των κομματικών, ενάντια στους αφισοκολλητές συμμαθητές τους που θα τους κυβερνούν μεθαύριο. Δίνουν την δική τους μάχη ουσιαστικά χωρίς συνέχεια. Και δίνουν μια μάχη χωρίς συνέχεια γιατί πίσω από την συνθηματολογία και την συναισθηματική φόρτιση δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για να ορθωθεί ξεκάθαρος ο πύρινος εθνικοσοσιαλιστικός λόγος, ο ματωμένος φασιστικός λόγος, ο ατσάλινος εθνικιστικός λόγος της καθημερινής τους βιωτής.
Και οι μεν και οι δε, μικροί και μεγάλοι, ψηφοφόροι και κομματόσκυλα, βάλτε το καλά στο μυαλό σας.  Η Απελευθέρωση των κατεχομένων μας εδαφών θα πραγματοποιηθεί μόνο με ένοπλο αγώνα. Η ημέρα της Απελευθέρωσης θα φτάσει όταν τα άρματα μάχης θα σπάσουν τα οδοφράγματα της ντροπής και η Ελληνική σημαία θα περάσει την γραμμή των κατεχομένων. Η Απελευθέρωση δεν είναι μια ψεύτικη λύση. Η Απελευθέρωση δεν είναι ένα όνειρο. Είναι η δική μας αλήθεια. Γι΄αυτό όσοι μιλούν για απελευθέρωση και δεν έχουν αντιληφθεί αυτό είναι απλά γελοία εθνικόφρονα ανθρωποειδή που κρύβουν το μεταλλαγμένο τους dna ανεμίζοντας Ελληνική σημαία.  Είναι οι ψευτοπατριώτες των κομμάτων και των πολιτικών που δηλώσαν υποταγή στην Τουρκία και στην τρόϊκα. Είναι τα τσιράκια του διεθνούς καπιταλισμού και των τραπεζών.
Όπους τους συναντάς να τους φτύνεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου