Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΚ - Το μανιφέστο των Ελλήνων της Κύπρου. (μέρος Α)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 
1.     Η παρουσία των Ελλήνων της Κύπρου στις πατρογονικές τους εστίες κινδυνεύει άμεσα και ο επικείμενος αφανισμός μας  θα είναι καταστροφή για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Η Κυπριακή Δημοκρατία και οι εξελίξεις που μας οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο ήταν η αρχή του τέλους μας. Οι συνέπειές της εγκατάλειψης του αγώνα για Αυτοδιάθεση είναι μπροστά μας και αν δεν διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν θα ακολουθήσει η εξαφάνιση της φυλής μας. Όλα αυτά που ζούμε στο νησί είναι αλληλένδετα με την πουλημένη πολιτική που ακολουθείται στην μητροπολιτική Ελλάδα και βεβαίως έχουν άμεση σχέση με όλα αυτά που ζει ολόκληρος ο πλανήτης στις «προηγμένες» χώρες, αφού ο πολιτισμός της Δύσης έχει υποβάλει την ανθρώπινη ύπαρξη σε συνεχείς ταπεινώσεις, με την παραφύση εξέλιξη του κόσμου.

 

2.     Η παρουσία μας μπορεί να επιτευχθεί και να εδραιωθεί μόνο μέσα από επίπονες διαδικασίες προσαρμογής και με προσωπικό κόστος τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Όσο δεν θα μπορούμε να παλέψουμε για την παρουσία μας, τόσο ο αφανισμός θα μας απειλεί με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική μας εξαφάνιση. Όσο το υπάρχον σύστημα θα επιβιώνει, οι συνέπειες της διατήρησης του θα είναι καταστροφικές για μας. Οι τρόποι για την τροποποίηση του συστήματος είναι δεδομένοι μπροστά μας. Χρειάζεται απόφαση και πίστη στον τελικό σκοπό, πίστη στο ζητούμενο που είναι η επιβίωση μας, ούτως ώστε να μην μπορεί κανείς να μας στερήσει την αξιοπρέπεια μας και την τιμή μας.

 



3.     Με την κατάρρευση του υπάρχοντος συστήματος θα ζούμε οδυνηρές συνέπειες. Έτσι αν είναι να καταρρεύσει ας γίνει όσο το δυνατόν νωρίτερα παρά αργότερα. Όσο πιο σύντομα ξεκινήσει η διαδικασία της εθνικής και προσωπικής μας απελευθέρωσης τόσο λιγότερο επώδυνη θα είναι η διαδικασία. Αντσταση με κάθε τρόπο στην Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση, αντίσταση με κάθε τρόπο στους πολιτικούς που οσφυοκάμπτουν μπροστά στην τρόϊκα, αντίσταση για αέρα και αξιοπρέπεια.

 

4.     Υποστηρίζουμε ως εκ τούτου μια αλλαγή του συστήματος όπως αυτό λειτουργεί σήμερα. Αυτή η αλλαγή μπορεί να γίνει με την βία αλλά και χωρίς βία. Αυτή η επανάσταση μπορεί να είναι αιφνιδιαστική αλλά μπορεί να είναι και μια σταδιακή διαδικασία που θα διαρκέσει χρόνια. Πρόβλεψη για την διάρκεια της επανάστασης αυτής είναι αδύνατον να γίνει και θα ήταν μεγάλη ανωριμότητα να προβλέψει κανείς κάτι τέτοιο. Μπορεί όμως να γίνει ένα περίγραμμα το οποίο θα καθορίζει τον τρόπο δράσης και λειτουργίας για να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός.

 

5.     Όλοι όσοι νοιώθουν ζωντανοί και πιστεύουν ότι οφείλουν στους εαυτούς τους, στους προγόνους τους και στα παιδιά τους να πολεμήσουν, όλοι όσοι μισούν το σημερινό σύστημα θα πρέπει να προετοιμάσουν το έδαφος για την επανάσταση αυτή.  Δεν είναι μόνο μία πολιτική επανάσταση. Δεν είναι ένα πραξικόπημα ενάντια σε συγκεκριμένη κυβέρνηση αλλά μια ανατροπή της οικονομικής και πολιτικής βάσης της σημερινής κοινωνίας. Μια ανατροπή που δεν έχει να κάνει με την υπάρχουσα κυβέρνηση αλλά με μια ριζική ανατροπή του συστήματος και της κομματοκρατίας.

 

6.     Η προσοχή μας πρέπει να στραφεί κυρίως στο εθνικό και στο οικονομικό πρόβλημα. Η μη αναφορά στα υπόλοιπα προβλήματα δεν έχει να κάνει με υποβάθμιση των άλλων προβλημάτων. Θεωρούμε ότι ένας εθνικοκοινωνικός άξονας, ένας εθνικοσοσιαλιστικός άξονας αγώνα, περιλαμβάνει όλα τα υπάρχοντα προβλήματα και μπορεί να δώσει λύση σε όλα τα ζητήματα που πιθανόν να προκύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου