Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

...ο φόβος κυριεύει τώρα τον εθχρό...*

Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και όλοι γνωρίζουμε την δυναμική και την επικινδυνότητα των μέσων αυτών για όσους γνωρίζουν τον ορθό τρόπο χρήσης των μέσων αυτών. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι η λογοκρισία που εφαρμόζει κατά το δοκούν η δημοκρατία των μέσων αυτών έχει ως αποτέλεσμα την διαγραφή αυτών που σπάνε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την νεκρική σιωπή που έχει εξαπλωθεί στην χώρα.
 
Οι διαγραφές Αυτόνομων Εθνικιστών τόσο στην Κύπρο όσο και στην μητροπολιτική Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της άνευ προηγουμένου επίθεσης εναντίον όσων τολμούν να υψώσουν το ανάστημα τους, των υπερασπιστών της Τρίτης Θέσης (3rd Position), των ανθρώπων που διαφωνούν και τολμούν να εκφραστούν ενάντια στα ξένα συμφέροντα.
 
 
 
Από την πρώτη κιόλας ημέρα, ταχθήκαμε εναντίον της καθόδου του ΔΝΤ στην Κύπρο. Ταχθήκαμε εναντίον της τρόϊκας και των ντόπιων τσιρακιών της. Ταχθήκαμε εναντίον των εκφυλισμένων που ζητούν την κάθοδο των μνημονίων στο νησί.
 
Οι διαγραφές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μας τρομάζουν. Οι διαγραφές από τα facebook δεν μας πτοούν γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε την ύπαρξη μας. Και αν τολμήσετε να το κάνετε και αυτό, το μόνο βέβαιο είναι ότι ποτέ δεν θα καταφέρετε να διαγράψετε τις ΙΔΕΕΣ μας.
 
 
*
Στίχος από το τραγούδι "ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ" του Κωνσταντίνου Στυλιανού από τον ψηφιακό δίσκο  "ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ"
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου