Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Καρδίτσα, Κυριακή 5 Φλεβάρη: ανοικτή συγκέντρωση μνήμης


"Συγκεντρωθήκαμε σήμερα στην πόλη της Καρδίτσας, για να τιμήσουμε με τη σειρά μας τρεις Έλληνες Ήρωες, οι οποίοι απέδειξαν ότι αποτελεί μεγάλη Αρετή να πέφτεις για τις μεγάλες Αξίες της Ελευθερίας, της Αξιοπρέπειας, της Υπεράσπισης της Πατρίδας. Οι τρεις γενναίοι Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, 16 χρόνια μετά την νεοελληνική τραγωδία της 31ης Ιανουαρίου είναι νεκροί, και πολύ εύλογα θα ρωτήσει κανείς αν ο θάνατός τους έχει δικαιωθεί. Όχι, κατηγορηματικά θα πούμε πως όχι. Η επαίσχυντη πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων συνεχίζεται, ο ενδοτισμός στις μεγάλες και «φίλιες» δυνάμεις επιτρέπει πλέον όπως και τότε τον εξευτελισμό μας, με τα Εθνικά μας θέματα να κατηφοριάζουν και μαζί τους να παίρνουν την κατηφόρα και η Εθνική μας Αξιοπρέπεια, η Εδαφική μας Κυριαρχία και η ίδια η υπόστασή μας ως Ελλήνων.


Σύντροφοι, οι μέρες καταδεικνύουν τη γύμνια του ελληνικού κράτους και των πολιτικών μας, οι οποίοι άλλωστε ποτέ δεν τίμησαν τους τρεις μας Ήρωες. Σαν εκείνους πέθαναν και δολοφονήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες αμέτρητοι Έλληνες, οι οποίοι με το δικό τους τρόπο υπερασπίστηκαν την Πατρίδα τους. Καθημερινά πλέον Έλληνες που κουβαλούν το εθνόσημο με τον δικό τους τρόπο στην καθημερινότητά τους πεθαίνουν, εργάτες όλα αυτά τα χρόνια σκοτώθηκαν, για μια Πατρίδα η οποία καταπίνει τα παιδιά της, χωρίς να έχει εφόδια πλέον να δώσει στις επόμενες γενιές.

Είμαστε εδώ σήμερα 60 άνθρωποι που είμαστε κάτι το διαφορετικό, δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε, δεν παραδίδουμε τα όπλα, δε συμβιβαζόμαστε με την πολιτική ορθότητα που θέλει τους Έλληνες αποχαυνωμένους, απολιτικοποιημένους και αποστασιοποιημένους από την Ιστορία και τα Ιδανικά. Είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι υπάρχει Ελπίδα για το μέλλον, και η Ελπίδα είναι όσοι αγωνίζονται στο όνομα αυτών που έπεσαν για να ζούμε Ελεύθεροι. Η Ελπίδα αυτής της χώρας δεν είναι το αν θα συμφωνηθεί το PSI, αν θα πάρουμε τη δόση, αν θα τα βρει ο Παπανδρέου με το Σαμαρά, τον Καρατζαφέρη ή τον Παπαδήμο. Η Ελπίδα είμαστε εμείς. Και το Μέλλον της Ελλάδας το καθορίζουμε εμείς. Όλοι οι Έλληνες που αντιστέκονται."

από την ομιλία Αυτόνομου Εθνικιστή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα ανοικτή συγκέντρωση συντρόφων για τον θάνατο των τριών Ελλήνων Αξιωματικών στα Ίμια το 1996. Στην εκδήλωση καλούσαν Αυτόνομοι σύντροφοι από τη Θεσσαλία καθώς και το τοπικό Δίκτυο της Καρδίτσας. Στον χώρο, στη μικρή πλατεία πλησίον του εμπορικού κέντρου, στήθηκαν λίγο πριν τις 6 μμ τα πρώτα πανό, τα λάβαρα και οι σημαίες. Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για τον Εθνικισμό ("Καρδίτσα, πόλη Εθνικιστική"), για το ένοχο πολιτικό κατεστημένο ("στα Ίμια νεκροί τρεις αξιωματικοί, προδότες θα σας κάψουμε μέσα στη βουλή"), την εκλογική διαδικασία ("όχι εκλογές, ούτε αυταπάτες, ή με το λαό, ή με τις γραβάτες"), τον Καπιταλισμό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μοιράστηκαν 500 ενημερωτικά φυλλάδια και ο κόσμος παρέμεινε στο σημείο για περισσότερη από μια ώρα, αποσπώντας ενθαρρυντικά μηνύματα από τους συμπολίτες. Η εκδήλωση έκλεισε με το προσκλητήριο νεκρών και τον Εθνικό Ύμνο. Αθάνατοι!


σημ: Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ευχαριστεί όλους τους Εθνικιστές που δώσανε "παρών" στη σημερινή εκδήλωση. 16 χρόνια μετά την δολοφονία των 3 αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού απο τους τούρκους πάνω από τις βραχονησίδες Ίμια, κάποιοι δεν ξεχνάνε. Οι Εθνικιστές μόνοι τους εναντίον όλων έχουν την Τιμή να τους υπερασπιστούν για λογαριασμό όλης της Φυλής μας. Το μήνυμα που δώσαμε σε όλη την πόλη σήμερα ήταν σαφές... ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ!

απο Δικτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου