Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Οι Anonymous ξαναχτυπάνε..




Μετά τον Δήμο Αθηναίων και τον κ.Καμίνη έρχεται να προστεθεί και νέα ακτιβιστική ενέργεια των Anonymous,αυτή την φορά η Greek Hacking Scene σε συνεργασία με δύο ακόμη ομάδες εθνικιστών χάκερς εισέβαλαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου ''Δικαιοσύνης'' της Ελλάδας.

{Να θυμήσουμε ότι οι ίδιες ομάδες είχαν χτυπήσει και ιστοσελίδες της τουρκίας, της αλβανίας και των σκοπίων!}

Λίγο πιο κάτω στη σελίδα στέλνουν το μήνυμά τους και προειδοποιούν ότι θα χτυπήσουν σε όλα τα ΜΜΕ δίνοντας διορία δύο εβδομάδων:

«Ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ , έχουμε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, σας ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ TV κτλ)

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ SITE ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ

Είμαστε Λεγεώνα. Αυτό είναι ΑΠΛΑ η ΑΡΧΗ

Το www.ministryofjustice.gr είναι απλά ένα
παράδειγμα του τί είμαστε ικανοί να κάνουμε!

Έχετε 2 εβδομάδες διορία για να σταματήσετε το ACTA στην Ελλάδα ειδάλλως θα προβούμε σε ηλεκτρονικό πόλεμο (CYBERWARFARE: haking για πολιτικούς λόγους με σκοπό το σαμποτάζ) και θα επιτεθούμε σε 300 ιστοσελίδες και όλα τα Μίντια και τα Υπουργεία.
Αν δεν μας πιστεύετε απλά τσεκάρετε το email ministryofjustice:
http://webmail.ministryofjustice.gr user: info@ministryofjustice.gr pass: igotowned ».


Το μήνυμα τους, και το χακάρισμα της σελίδας του Υπουργείου Δικαιοσύνης σήμερα το πρωί.

«Χαιρετισμούς στην Ελλάδα. Είμαστε οι Anonymous. Αυτό που συμβαίνει στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεγήκατε (οι πολιτικοί) από το λαό σας, για να ενεργήσετε για λογαριασμό του και να εκφράσετε τις επιθυμίες του, αλλά έχετε αποτύχει απαξιωτικά. Έχετε σκοτώσει το πιο ιερό στοιχείο στη χώρα σας και αυτό είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας, αλλά τώρα την έχετε σκοτώσει. Τι ειρωνεία! Οι άνθρωποι του ίδιου του λαού σας, σας μισούν και τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε κάτι για να το αποτρέψετε αυτό. Έχετε ενταχθεί στο ΔΝΤ ενάντια στη συναίνεση του λαού σας. Έχετε έτσι εισάγει μια νέα δικτατορία πάνω στους ώμους των ανθρώπων σας και επιτρέπετε στους τραπεζίτες και στους μονάρχες της ΕΕ να τους υποδουλώσουν, τόσο οικονομικά, όσο και πολιτικά. Πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησής τους (ο λαός) σε μεγάλο βαθμό και κάνατε τους ξένους να τους μισούν (τους Έλληνες) για κάτι που δεν είναι υπεύθυνοι. Τι κρίμα! Η αστυνομία αξιοποιεί τη δύναμή της και κάνει επιθέσεις σε ανθρώπους που αντιδρούν, προκειμένου να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά δεν θέλετε να ακουστούν οι φωνές τους. Τους στερείτε από το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν. Οι αυθαίρετες ενέργειές σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συμφωνίας ACTA, που πρόκειται να στερήσει από τους ανθρώπους σας περαιτέρω την ελευθερία, τους ωθείτε με ένα ακόμη βήμα προς την καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας και τώρα είμαστε εδώ για να σας χρεώσουμε!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου