Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Το κράτος ενάντια στο παρακράτος

Οι κομμουνιστές τι ρόλο βαράνε αλυσίδα μπροστά απο την βουλή ? Προστατεύουνε τον κόσμο ή μήπως τους έπιασε η ευαισθησία για το κτίριο? 
Μα φυσικά τίποτα απο τα δυο. Οι τακτικές τους γνωστές στον λαό.. προσπαθούν με κάθε τρόπο ανηλεώς να οικειοπηθούν τον αγώνα του εξαθλιώμενου Έλληνα προφασιζόμενοι δήθεν την δημοκρατία. Να πάρουν τον λαό με το μέρος τους και να τους πείσουν για τις εκλογές, οτι μπορεί να αλλάξει κάτι. Να φύγουν δηλαδή οι 'δημοκράτες' καπιταλιστές και να έρθουν στην θέση αυτών οι 'δημοκράτες' κομμουνιστές (πρώην συμμορίτες). Όχι κύριοι, τίποτα δεν σταματάει πλέον την λέλαπα, έφτασε η ώρα που θα γκρεμοτσακιστεί το αντιλαικό σύστημα των προδοτών και των ληστών της χώρας. Όσοι διαφωνείτε με αυτό, προλαβαινέτε να αποχωρήσετε, κομμουνιστές, 'εθνικόφρωνες' και λοιποί αστικοδεξιοί 'πατριώτες'...ειδάλλως περαστικά σας, καμία περιφρούρηση δεν θα σας σώσει.

Όσο για τους παρακρατικούς δήθεν αναρχικούς-αντιεξιουσιαστές που συμπεριφέρονται σε όλες τις διαδηλώσεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, θα έρθει και για αυτούς η στιγμή που θα τρέχουν με τις πέτρες και τα κράνη τους να κρυφτούν.Όσο βάρβαρη κι αν ήταν η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας στις τελευταίες διαδηλώσεις  και όσο κι αν βοηθήθηκε από την προβοκατόρικη δράση των κουκουλοφόρων, η αλήθεια είναι πως αν οι αληθινοί  ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν κατακλύσει το κέντρο της πρωτεύουσας από το Σύνταγμα έως την Ομόνοια, κανένας ματατζής, κανένας ασφαλίτης, κανένας συμμορίτης παρακρατικός και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να σταματήσει το μέγα πλήθος. Ο λαός θα τους σάρωνε όλους.
Φιλόκυπρος Εθελοντής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου