Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όλους τους επαναπροσεγγιστές πλουτοκράτες ροζ Ακελικούς, σε όλους τους επαναπροσεγγιστές πλουτοκράτες γαλάζιους Συναγερμικούς, σε όλους τους ψευτοαντικατοχικούς κεντρώους κομματικούς, στα αναχώματα του αντιομποσπονδιακού κινήματος.

 Αντικατοχικός αγώνας για μας είναι :

  • Το δικαίωμα της επιστροφής στις πατρογονικές εστίες, το δικαίωμα της προσφυγιάς να ζήσει στη γη των προγόνων της.

  • Το δικαίωμα των υπολοίπων Ελλήνων της Κύπρου να ζήσουν ελεύθεροι στην Κερύνεια, στην Αμμόχωστο, στη Μόρφου στον Καραβά χωρίς το τουρκικό στοιχείο δίπλα τους.

  • Το αναφαίρετο δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης των λαών. Ο αγώνας του 55-59 για Αυτοδιάθεση-Ένωση προτού προδοθεί από την αστική τάξη και την εκκλησία.

  • Ο αγώνας της ΕΟΚΑ, ο ενωτικός αγώνας, που υπήρξε η ελληνική αντίσταση στην, αγγλική αποικιοκρατία προτού προδοθεί από την δεξιά συμμορία και την αριστερά του ΑΚΕΛ.

  • Η πίστη και η δικαίωση του αγώνα των ενωτικών ανταρτών που πίστεψαν στην Ένωση προτού η προδοσία της Χούντας των Αθηνών και των εγκάθετων τους στο νησί οδηγήσει στη Τουρκική εισβολή.

  • Όλοι αυτοί που πολέμησαν και πέθαναν για την Ένωση για να τους εξευτελίσουν τα διάφορα ακροδεξιά δεκανίκια του καπιταλισμού που παρουσιάστηκαν σαν υποστηριχτές τους αργότερα, παραχαράζοντας την πραγματικότητα.

  • Η ανάγκη των αντικατοχικών και προσφυγικών σωματείων για απελευθέρωση προτού προδοθούν από τα καθεστωτικά κόμματα και τις ηγεσίες τους στο παιγνίδι των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων.

  • Η αγωνία των συγγενών των αγνοουμένων προτού οι κυβερνήσεις εκμεταλλευτούν τον πόνο τους.

  • Οι διαδηλώσεις των μαθητών στο οδόφραγμα, οι συλλήψεις από τα στρατεύματα κατοχής και η πορεία των μοτοσυκλετιστών του 1996 με τους εθνομάρτυρες Ισαάκ και Σολωμού.
Σε όλους εσάς, γραικύλοι και τουρκολάγνοι, επαναπροσεγγιστές και τουρίστες των κατεχόμενων μας, γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι και ροζέ.

    ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

    ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ.

    ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
    ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου