Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Πόλεμο στον πόλεμο των Σιωνιστών

Την ώρα που οι Ελληνικοί ουρανοί είναι γεμάτοι από ελληνικά και ισραηλίτικα πολεμικά αεροσκάφη τα οποία λαμβάνουν μέρος σε κοινή στρατιωτική άσκηση όπως μας πληροφορούν συναγωνιστές από το Ελλαδικό κράτος η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας έκδωσε το γνωστό απαγορευτικό διάταγμα για τον απόπλου από κυπριακά λιμάνια σκαφών με προορισμό τη Γάζα, γιατί από τους οργανωτές της αποστολής «δεν εισακούστηκε παράκληση της να αποφύγουν τη χρήση του εδάφους και των λιμανιών της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αφετηρία ή ορμητήριο της εκδήλωσης τους» όπως αναφέρει σε δήλωση του ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω προέδρω Τίτος Χριστοφίδης.



Για μια ακόμη φορά οι ανίκανοι διαχειριστές της τύχης μας δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα με ασυναρτησίες του τύπου "η Κυπριακή Δημοκρατία δίνει αγώνα επιβίωσης και ότι πρέπει να αποφεύγονται οι οποιεσδήποτε ενέργειες, οι οποίες προκαλούν δυσκολίες, ακόμα και ζημιά σε αυτό τον αγώνα" αλλά ταυτόχρονα θεωρούν ότι η απαίτηση να αρθεί ο αποκλεισμός «είναι δίκαιη και ανταποκρίνεται στα ανθρωπιστικά αισθήματα όλων μας, πιστεύουμε, δε, ότι θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, το στόχο εξεύρεσης, το συντομότερο δυνατόν, ειρηνικής λύσης στο παλαιστινιακό πρόβλημα. Εκφράζουμε ακόμη μια φορά την πλήρη αλληλεγγύη μας προς το δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού».
Ντροπή σας. Όταν ο Ισραηλινός στρατός χρηματοδοτείται από πρόγραμμα των Αμερικανών, αλλά και από την εβραϊκή ομογένεια του εξωτερικού, από έσοδα εταιρειών εβραϊκών συμφερόντων σε όλο τον κόσμο οι εκπροσώποι του κυπριακού λαού αντί να εκφράσουν άμεσα την οργή τους για τις σφαγές στη Γάζα και να επιτρέψουν τον απόπλου από Κυπριακά λιμάνια της αποστολής δείχνουν για μια ακόμη φορά τις ανόητες προσεγγίσεις τους για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.
Δεν θα αναφερθούμε άλλο στους καθεστωτικούς χειρισμούς του θέματος. Είναι τόσο επικίνδυνα ανίκανοι που ο καθείς μπορεί να τους κρίνει. Ούτε θα ασχοληθούμε με τους αυλικούς της εξουσίας και τους πραιτωριανούς τους. Τα γελοία δημοσιεύματα  της νεοταξικής φυλλάδας του Πολίτη, της καθεστωτικής Χαραυγής και των μεταναστολαγνών του ΚΙΣΑ είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο.



Για μια ακόμη φορά δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των Αράβων εθνικιστών που μάχονται ενάντια στον σιωνισμό και τον ιμπεριαλισμό. Καλούμε τους Έλληνες εθνικιστές της Κύπρου σε έμπρακτη διαμαρτυρία: ούτε ένα Ευρώ στους σιωνιστές! Ας ξεκινήσουμε το δικό μας μποϋκοτάζ σε όλα τα Ισραηλινά προϊόντα. 



Τα προϊόντα που προέρχονται από το σιωνιστικό κράτος έχουν κωδικοποίηση (ψηφιακή διαγράμμιση), που αρχίζει από 729. Mεταφέρετε το μήνυμα σε όσους  περισσότερους μπορείτε. Τέτοιες εταιρίες υπάρχουν και στην Κύπρο όπως τα Starbucks cafe κ.α.  
Έλληνα της Κύπρου. Η αντισιωνιστική δράση στη δουλειά, στο σχολείο, στη γειτονιά, στο στάδιο, στην βραδυνή έξοδο μπορεί να γίνει βίωμα καθημερινό. Πολέμα τους υποστηρικτές του Σιωνισμού και του Ιμπεριαλισμού. Σκέψου Παγκόσμια. Δράσε Τοπικά.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου