Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ANTISTASI.INFO


Το antistasi.info είναι ένα ελεύθερο συλλογικό μέσο ενημέρωσης, όπου ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει ενεργό μέλος-συντάκτης, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην οικοδόμηση ενός ανεξάρτητου εναλλακτικού μέσου ενημέρωσης.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε τη δεοντολογία του antistasi.info όπως τη βρίσκουμε στη σελίδα του:

Η χρήση του μέσου είναι για να γράφουμε ειδήσεις και να παρέχουμε ενημέρωση. Η έννοια του ενεργού μέλους έχει πρώτο και κύριο σκοπό αυτό: Να συμμετέχει κανείς -σε συντονισμό με τα άλλα μέλη- στην παροχή ενημέρωσης. Δεν είναι βέβαια απαραίτητο να συντάσσει κανείς ειδησεογραφία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συμμετάσχει κανείς δημιουργικά.



Στο Μέσο αυτό είναι δεκτοί να γράφουν ΟΛΟΙ ασχέτως πολιτικής, ιδεολογικής, θρησκευτικής τοποθέτησης. Οφείλουμε όλοι να επιβάλλουμε με τη στάση μας τον αλληλοσεβασμό.


Να σεβόμαστε το μέσο που είναι κοινό εργαλείο όλων, αλλά και τη νοημοσύνη του αναγνώστη που απλά θα περάσει για να ενημερωθεί.


Το Νέο Θέμα που συντάσσουμε δημοσιεύεται αυτόματα στην πρώτη σελίδα. Τα επιπλέον αρχεία καλό θα είναι να τα επισυνάπτουμε (Attachments). Είτε είναι εικόνες, video, ηχητικά, έγγραφα, κλπ. Είναι ευκολότερο και πιο απλό ειδικά στην περίπτωση των εικόνων που συνοδεύουν ένα κείμενο. Απλά τις επισυνάπτουμε με ένα κλικ και για όλα τα άλλα φροντίζει το site αυτόματα.

Δείτε επίσης:

RBN Hellas - Ράδιο Αντίσταση (κάθε Κυριακή 22.00 - 24.00)
Μεταπαίδεια: H εναλλακτική εγκυκλοπαίδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου