Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ


Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στους εν Αθήναις συντρόφους που συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία μπροστά από το μετρό της Πανόρμου στους Αμπελόκηπους κατά την διάρκεια εκδήλωσης ομάδας επαγγελματιών αντιρατσιστών και "αντιφά". Κατά την διάρκεια αυτής της παράνομης εκδηλώσεως παρίστατο και αστυνομική δύναμη η οποία δεν παρενέβη ακόμα και όταν οι ροπαλοφόροι αντιρατσιστές επιτέθησαν κατά των διαμαρτυρομένων.
Ο κρατικός μηχανισμός συνέλαβε και προσήγαγε 44 συναγωνιστές στην Γ.Α.Δ.Α. χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί μέχρι αυτή την στιγμή οι λόγοι της προσαγωγής τους.
Τόσο η Ελλαδική κρατική τηλεόραση όσο και άλλες ιστοσελίδες αναφέρονται σε ρατσιστική επίθεση και δημοσιεύουν φωτογραφία από παλιότερη διαδήλωση μεταναστών, υιοθετώντας την εκδοχή των γεγονότων που δημοσιεύει και γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα.
Από την Κύπρο εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους συλληφθέντες και δηλώνουμε πως τέτοιου είδους απόπειρες φίμωσης καθόλου δεν μας τρομάζουν. Αντιθέτως, περισσότερο μας δυναμώνουν κι εμάς και τους αγώνες μας. Δεν σταματάμε εδώ. Κανένας δεν λυγίζει τους εθνικιστές.

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου