Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙ΄ΗΜΑΣ ΓΑΡ ΕΓΕΝΝΗΘΗ, Ο ΠΡΟΑΙΩΝΩΝ ΘΕΟΣ.

Χριστούγεννα σήμερα. Και η Γέννηση του Χριστού παραμένει πάντοτε Μυστήριο ξένο και παράδοξο. Γεγονός προσωπικής ανακάλυψης σε μια σχέση με τον Δημιουργό. Μια μέρα ρωγμής στην καθημερινότητα του βίου, πλήρης γνώσης της συνειδητής ουτοπίας των ευχών.
Η σάρκωση του Θεού, η Γέννηση του Χριστού, είναι η πίστη της Ορθοδοξίας, της καθ’ημάς Ανατολής, απάντηση στον πολιτισμό της ατομοκεντρικής ευημερίας του Δυτικού τρόπου ζωής. Η αντιστροφή των κοινωνικών αξιών που ενσαρκώνει η εκκλησία της καθ’ημάς Ανατολής είναι η δική μας πίστη στην καθημερινή μας πρακτική.
Καλούμαστε και φέτος να γιορτάσουμε Χριστούγεννα σε μια πατρίδα μοιρασμένη, καλούμαστε και φέτος να γιορτάσουμε Χριστούγεννα παλεύοντας για την χαμένη εθνική μας αξιοπρέπεια.
Για να γιορτάσουμε όχι τον γλυκανάλατο ακίνδυνο Χριστό των κατεστημένων συμφερόντων αλλά τον Χριστό που ήλθε βαλείν μάχαιρα και όχι ειρήνη. Για να γιορτάσουμε την Σάρκωση του Λόγου του Ελληνικού ενάντια στην ολοκληρωτική υποταγή των πολιτικάντηδων μας στις ξένες δυνάμεις, ενάντια στην ολοκληρωτική υποταγή της Εκκλησίας στον Οικουμενισμό, ενάντια στον συναισθηματικό ρομαντισμό των «Χριστουγέννων», ενάντια σε κάθε τι που διαστρεβλώνει το νόημα της Σάρκωσης του Λόγου ενάντια στον καπιταλισμό, ενάντια στην πολιτιστική ισοπέδωση, ενάντια στους δουλοπρεπείς πολιτικούς, ενάντια στην κατοχή και στο συρματόπλεγμα της ντροπής. Γιατί ο ηθικολόγος και ρομαντικός Θεός δεν είναι ο δικός μας.
Σήμερα ο Άναρχος άρχεται και ο Λόγος Σαρκούται. Δεν μας απομακρύνει από την πίστη των πατεράδων μας ο ψεύτικος διάκοσμος, η εμπορική εκμετάλλευση και η «χαρά» της Γέννησης χωρίς τον Χριστό.
Στους πιθανούς αναγνώστες της προκήρυξης μας, ομολογούμε ότι η Αλήθεια για μας είναι η πραγματική και όχι η νοηματική Γέννηση του Θεού. Η Αλήθεια για μας, ομολογούμε είναι η δύναμη της Πίστης για Απελευθέρωση κάθε σπιθαμής γης από τους Τούρκους κατακτητές. Η Αλήθεια για μας είναι η συνέχιση της ύπαρξης της Φυλής μας.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου