Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ALL DOGS ONE GENERATION

Το προφανές, κατά κανόνα δύσκολα το καταλαβαίνουμε. Όταν ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ αναφέρει ότι μέσω διαδικτύου «ενθαρρύνεται η φυσική εξόντωση του Προέδρου» δηλαδή κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας τότε σαφώς μιλάμε για μια τακτική άνευ προηγουμένου που επιδιώκει την φίμωση. Ρόλο στα σχέδια «εξόντωσης», σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη δήλωση, έχουν εκτός από διαδικτυακές σελίδες και χιουμοριστικές εφημερίδες!!! Χωρίς οποιαδήποτε τεκμηρίωση ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ αναλώθηκε σε μία αόριστη αναφορά στο ενδεχόμενο αυτό και επισήμανε ότι οι εν δυνάμει δολοφόνοι στοχεύουν «στο να εγκαταλείψει ο Πρόεδρος τις συνομιλίες», χωρίς ωστόσο, να εξηγήσει γιατί χρειάζεται να παρακινηθεί ο κόσμος στο να κάνει κακό στον Πρόεδρο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.
Στην Κυπριακή Δημοκρατία, από ιδρύσεως της διαμορφώθηκε η νοοτροπία της φίμωσης ενάντια σε κάθε διαφορετική φωνή. Γνωστή η νεώτερη Κυπριακή ιστορία με τις δολοφονίες και τις διώξεις των ενωτικών αγωνιστών από το νεοζυριχικό κράτος. Η Κυπριακή διαδρομή των πολιτικάντηδων, των αστών, των κομματικών αφισοκολλητών, των κουμπάρων της μίζας και του ρουσφετιού, χρόνια τώρα οδηγούμενη μακριά από την ελληνική της καταγωγή κατέληξε στο σημερινό αδιέξοδο.
Η Κυπριακή πολιτική κατάντια είναι συνάρτηση της πολιτισμικής αλλοτρίωσης και της διαφοροποίησης του Κυπριακού λαού. Η Κυπριακή κοινωνία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον παραλογισμό των κοινωνιών του δυτικού πολιτισμού. Αλλοτριωμένη πολιτιστικά, εξαρτημένη οικονομικά και εθνικά ευνουχισμένη ακολουθεί τον δρόμο της υποταγής.
Ως Αυτόνομη Εθνικιστική Έκφραση δεν θα ασχοληθούμε με την «φυσική εξόντωση» κανενός προέδρου. Ούτε θα ασχοληθούμε με τις πολιτικές ανοησίες του Κυπριακού πολιτικού κατεστημένου. Δεν έχουμε καμία αντιπολιτευτική διάθεση όπως άλλες ομάδες, εφημερίδες ή ιστοσελίδες που επιδιώκουν απλά την αλλαγή των προσώπων στην εξουσία, εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί στο Κυπριακό η κυβέρνηση, ή του λάθους ρουσφετιού ή της μη παροχής των προσφορών στον κουμπάρο μας ή λόγω άλλων ζητημάτων.
Ας αντιληφθούν ότι είμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το κομματικό καπιταλιστικό κατεστημένο ή σε σχέση με άλλα οργανωμένα σύνολα. Θεωρούμε ότι η προδοτική στάση που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι για μας δεδομένη. Αυτή είναι η φυσική εξόντωση του Κυπριακού Ελληνισμού.
Δεν μας αφορά κανένας Χριστόφιας, Αναστασιάδης, Χάσικος, Κάρογιαν ή όποιος δήποτε άλλος αρχιμανδρίτης που μετρά τα πρόβατα στο μαντρί του. Αυτό που μας αφορά είναι η δική μας παρουσία ενάντια στον εθνικό εξευτελισμό, η δική μας αυτόνομη δράση ενάντια στην λασπολογία και στην φυσική ή αφύσικη εξόντωση κάθε φωνής που αντιδρά στην τουρκοποίηση στον ραγιαδισμό και στην υποτέλεια.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου