Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Η ταφή των νεκρών για μας τους Ορθόδοξους χριστιανούς είναι συστατικό στοιχείο της εκκλησιαστικής μας παράδοσης. Με την αποδιδόμενη τιμή στο σώμα του ανθρώπου, τόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του, όσο και μετά τον θάνατο οδηγούμαστε στον σεβασμό προς τα λείψανα των νεκρών, ο οποίος κορυφώνεται με τιμές προς τα λείψανα των αγίων τε και ηρώων. Γι' αυτό και ο σεβασμός της μνήμης των νεκρών ταυτίσθηκε πάντοτε με τον σεβασμό της ιερότητας και του τάφου, στον οποίο αναπαύονται τα σώματα μέχρι την κοινή ανάσταση. Έτσι η μεν βεβήλωση των τάφων αποδοκιμάσθηκε πάντοτε ως ασέβεια στη μνήμη των νεκρών, η δε ασέβεια στη μνήμη των νεκρών εκφραζόταν πάντοτε ως βεβήλωση των τάφων, στους οποίους αναπαύονται τα σώματα των κεκοιμημένων τόσο στην αρχαία Ελληνική παράδοση όσο και στις μέρες μας.
Παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις σχετικά με το γεγονός της κλοπής του λειψάνου του Τάσσου Παπαδόπουλου. Ακόμα με πιο πολλή προσοχή παρατηρούμε τις κινήσεις των κυβερνώντων και της «αντιπολίτευσης» καθώς και των διαφόρων πολιτικών και παραγόντων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η τοποθέτηση των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης σε σχέση με το γεγονός. Η προσπάθεια να επιρρίψουν ευθύνες στον Εθνικιστικό και Αντιομοσπονδιακό χώρο είναι τουλάχιστον κωμική. Οι προσαγωγές στην Αστυνομία δεν πτοούν κανέναν.
Θεωρούμε ότι ξεκάθαρα θα πρέπει να οδηγηθούν στο βαθύ κράτος των «αδελφών» τους, με τους οποίους επιζητούν την «ειρηνική συμβίωση», τον φυλετικό και γεωγραφικό διαχωρισμό, το ξεπούλημα της Κύπρου με την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Η απλή ανάγνωση της συμπεριφοράς του κατακτητή δια μέσου των αιώνων, η κατανόηση του τρόπου δράσης του τουρκικού ιμπεριαλισμού, πρέπει να είναι ο οδηγός για τις έρευνες του Κυπριακού αργοκίνητου κρατικού μηχανισμού. Οι «συμβουλές» των τουρκοπροσκυνημένων για ψυχραιμία και νηφαλιότητα είναι τουρκοπροσκυνημένες και αποσκοπούν στον εκφοβισμό και στην τρομοκρατία του Ελληνικού λαού της Κύπρου.
Δεν θα επιτρέψουμε τις καθοδηγούμενες κατηγορίες προς τον αντιομοσπονδιακό πατριωτικό χώρο. Θα είμαστε εδώ φρουροί της Αλήθειας των ιερών και των οσίων της Φυλής μας.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου