Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Ηλίθιε Κύπριε ψηφοφόρε


Παρακολουθούμε με αηδία τις εξελίξεις που αφορούν την Κυπριακή οικονομία. Ο νέος ηγέτης των εθνικοφρόνων και των πατριωτών, ο ηγέτης της Κυπριακής Δεξιάς του σχεδίου Ανάν, είναι ο πλέον ανίκανος να διαχειριστεί τα λάθη της ακυβερνησίας της προηγούμενης προεδρίας της του αριστερού Δημήτρη Χριστόφια.


Η μέχρι χθες αντιπολίτευση και σημερινή εξουσία, ακολουθεί τον ίδιο δρόμο που χάραξε η μέχρι χθες κυβέρνηση και σημερινή αντιπολίτευση. Δεν θα μπούμε στην λογική των ηλιθίων κομματόσκυλων που σε περιτριγυρίζουν στις κομματικές σου συναναστροφές του ΑΚΕΛ, του ΔΗΣΥ και των άλλων κομμάτων της κοπριακής πολιτικής σκηνής.

Είναι όμως για μας υπέρτατο χρέος να πιστεύουμε στην Ευρώπη των Εθνών. Είναι για μας αδήριτη ανάγκη να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε αδέλφια μας τους λαούς της Ευρώπης. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις δικές μας μάχες για την Ευρώπη των Εθνών. Γιατί όπως και εμείς, έτσι και οι Ευρωπαίοι αδελφοί μας κινδυνεύουν από τις υποταγμένες επιλογές των κυβερνήσεων τους. Προτού όμως να επιρρίψουμε ευθύνες στους Ευρωπαίους πολιτικούς θεωρούμε καθήκον μας να επιρρίψουμε ευθύνες στους κύπριους πολιτικούς.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, δεν ευθύνεται η κάθε Μέρκελ, ο κάθε Σόϊμπλε και ο κάθε ηγέτης. Είναι τόσο γελοία τα κομματικά ανδρείκελα που περιφέρονται στα κανάλια και προσπαθούν να πείσουν για το ποιός φταίει που μας προκαλούν αηδία.

Άκου λοιπόν ηλίθιε Κύπριε : η κάθε Μέρκελ και ο κάθε πολιτικός είναι σοσιαλδημοκράτης ή χριστιανοδημοκράτης ή δεν ξέρω τι άλλο. Βαφτίζονται χιτλερικοί, ηλίθιε Κύπριε λόγω Γερμανικής καταγωγής και έτσι δικαιολογείς την αγανάκτηση σου σύμφωνα με το εβραϊκό παραμύθι που έμαθες όταν ήσουν παιδάκι. Για αυτό ηλίθιε ψηφοφόρε μάθε ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει σχέση με τον Χίτλερ και τους Ναζί. Μάθε λοιπόν, ηλίθιε ψηφοφόρε ότι η Γερμανίδα καγκελλάριος ήταν πρώην υπεύθυνης της κομμουνιστικής νεολαίας της Ανατολικής  Γερμανίας. Σήμερα εκπροσωπεί τον Σιωνισμό και επί της ουσίας αντιπροσωπεύει την ηγεσία του Φιλελεύθερου Καπιταλισμού σε όλη την Ευρώπη.

Ηλίθιε Κύπριε, αν θες να επιρρίψεις ευθύνες κοιτάξου στον καθρέφτη. Δεν σου φταίει ο Γερμανός εργάτης αλλά οι δικές σου τράπεζες και το διεθνές χρηματωπιστωτικό σύστημα. Σου είναι δύσκολο να το καταλάβεις ε; Σε έμαθαν τόσα χρόνια να τρως πίτουρα. Για αυτό και ο εγκέφαλος σου δεν λειτουργεί πλέον.

Ηλίθιε Κύπριε, η τρόϊκα και το μνημόνιο έρχεται. Και όχι επειδή είναι οι κακοί αλλά επειδή ΕΣΥ τους κάλεσες. Επειδή ΕΣΥ με τις επιλογές σου οδήγησες τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Αν είναι κάποιος που πρέπει να καταριέσαι αυτός είναι ο εαυτός σου.

Ηλίθιε Κύπριε, εσύ συνέχισε να επιρρίπτει ευθύνες στους προηγούμενους και στους επόμενους. Δεν απευθυνόμαστε σε εσένα αλλά σε όσους είναι ακόμα ζωντανοί να αντιδράσουν στη φτώχεια και στον αφανισμό των Ευρωπαϊκών εθνών. Καλούμε τους ζωντανούς να πουν ΟΧΙ στο μνημόνιο και στην τρόϊκα, να πουν ΟΧΙ στους πουλημένους πολιτικούς που κυβερνούν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου