Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή στον Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο

Ιούλιος 1996. Τοποθεσία: Αθήνα. Ευτυχώς το δίκυκλο ενός φίλου και συντρόφου βοηθάει να φτάσουμε γρήγορα στον προορισμό μας. Βρίσκομαι σε ελάχιστη ώρα πολύ κοντά στο κέντρο. Από την πρώτη στιγμή ανάμεικτα συναισθήματα για την ομιλία που θα ακολουθήσει.
Η απίστευτη ζέστη στην καρδιά της τερατούπολης δεν μας πτοεί ούτε λεπτό. Ανεβαίνω γρήγορα τα σκαλιά και βρίσκομαι σε έναν μισοσκότεινο διάδρομο. Θετικό στοιχείο τα μέτρα ασφαλείας στην είσοδο των γραφείων. Υπάρχει οργάνωση και σωστό σκεπτικό σκέφτηκα. Πρώτη φορά στα γραφεία της Κεφαλληνίας λοιπόν ...

Ήσουν εκεί και είναι αλήθεια, από την πρώτη στιγμή ξεχωρίζεις ανάμεσα σε πολλούς άλλους. Κεντρικός ομιλητής σε μια ομιλία που διαφέρει. Το περιεχόμενο της πάντα επίκαιρο και άκρως αποκαλυπτικό.


Έχει ως θέμα τις πράξεις και τις δόλιες ενέργειες των παγκόσμιων εξουσιαστών στην καρδιά της Ευρώπης την εποχή του μεσοπολέμου. Στον χώρο ξεχωρίζουν τα χρώματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Επανάστασης και τα Εθνικά μας σύμβολα.


Ο χώρος είναι ασφυκτικά γεμάτος από νέους και νέες. Πρόσωπα λαμπερά γεμάτα αυτοπεποίθηση. Πλήρης η αίσθηση της πειθαρχίας στον χώρο, μια πειθαρχία που δεν είναι αποτέλεσμα εξαναγκασμού αλλά επειδή το απαιτεί το νόημα των ιδεών μας ο χώρος και η περίσταση.


Αρχίζεις να αναλύεις το θέμα χωρίς άσκοπες αναφορές. Ο τόνος της φωνής σου ήρεμος και κατά περιόδους δυναμικός αμέσως μαγνητίζει το πλήθος των συντρόφων.


Κάποιοι ελάχιστοι στον αριθμό στις πρώτες φράσεις που ρίχνεις σαν σφαίρες μέσα στην αίθουσα, σε κοιτούν διαφορετικά από τους άλλους τους πολλούς. Κάθονται στις πρώτες καρέκλες είναι πρόσωπα σκοτεινά γεμάτα καχυποψία, και έχουν μια έκφραση που δείχνει ότι είναι άρρωστοι στην ψυχή, σάπιοι μέσα τους μέχρι το μεδούλι. Πρόσωπα γνωστά που σήμερα κρύβονται πίσω από βρώμικες ιστοσελίδες και ψευδώνυμα και παίζουν ακόμα μέσα σε τέσσερις τοίχους το δικό τους βρώμικο παιχνίδι.


Συνεχίζεις να αναλύεις τα γεγονότα της εποχής διεξοδικά και δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι ο παγκόσμιος εχθρός είναι καλυμμένος κάτω από χίλια πρόσωπα σε όλες τις εποχές, παραμένει όμως πάντα εχθρός αδυσώπητος.


Όσο περνάει η ώρα οι σημερινοί υβριστές σου και πρώην «σύντροφοι» αρχίζουν να ιδρώνουν ακατάπαυστα και να στριφογυρίζουν σαν τα φίδια στις καρέκλες τους. Δεν μπορούν να σε διακόψουν ούτε να σε ακολουθήσουν στην καταιγιστική αυτή ομιλία. Κοιτούν πολλές φορές το ρολόι τους, αναρωτιούνται πότε θα τελειώσει το μαρτύριο τους. Ξέρουν ότι ξεχωρίζεις και έχεις μια αληθινή πίστη μέσα σου και αυτό τους ενοχλεί. Είσαι ένα παράδειγμα ανθρώπου που τους χαλάει το «παιχνίδι».


Η ομιλία τελειώνει και αρχίζουν οι ερωτήσεις από συντρόφισσες και συντρόφους. Τους απαντάς λακωνικά αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια και γνώση. Κλίμα συντροφικό και Εθνικοσοσιαλιστικό. Δεσμοί Ελλήνων σε επίπεδο λόγου και όχι μόνο. Η σημερινή βραδιά άλλο ένα θετικό βήμα στο λαμπρό πεδίο της γνώσης.


Φεύγω αργά το απόγευμα προς βράδυ γεμάτος αυτοπεποίθηση και χρήσιμες γνώσεις. Ο Ελληνικός Εθνικοσοσιαλισμός έχει ποιοτικούς Στρατιώτες και είσαι ένας από αυτούς αναμφίβολα.


Ο καιρός περνάει γρήγορα και φτάνει η εποχή που το παρακράτος και το κράτος τυλίγει τον ιστό της δημοκρατικής αράχνης γύρω από το άτομο σου. Τα γεγονότα τα γνωρίζεις ΕΣΥ καλύτερα από όλους. Τις αιτίες για την αυτοεξορία σου και την φυλάκιση σου στα δημοκρατικά κάτεργα για μεγάλο χρονικό διάστημα τις ξέρεις ΕΣΥ καλύτερα από όλους.


Είμαι σίγουρος ότι σου έχουν μεταφέρει άλλοι σύντροφοι το κλίμα που ακολούθησε μετά την ανακοίνωση της δίωξης σου. Όλα τα δημοκρατικά κοράκια και τα δημοσιογραφικά όρνεα έπεσαν να φάνε από τις σάρκες σου. Εκατοντάδες τα δημοσιεύματα εναντίον σου. Και όμως δεν λύγισες και μας δίδαξες τι θα πει ήθος και αντοχή.


Περίανδρε, χιλιάδες συναγωνιστές από το 1998 δεν έπαψαν στιγμή να αναφέρουν το όνομα σου. Χιλιάδες συναγωνιστές ούτε για μια στιγμή δεν αμφέβαλλαν για την αθωότητα σου. Δεν θέλω να αναφερθώ στους «ηγέτες» της περιόδου για το αν σε στήριξαν και ποιοι ήταν αυτοί. ΕΣΥ τα γνωρίζεις όλα αυτά καλύτερα από όλους εμάς.


Δυο τρεις φορές το πολύ μπροστά σε άλλους - και υπάρχουν μάρτυρες για αυτό - έδειξαν τάχα να σε θυμούνται, αλλά στην συνέχεια αποδείχτηκαν πόσο δόλιοι υπήρξαν και μονομιάς σιώπησαν ή επέβαλλαν την σιωπή σε άλλους. Μετά την ομηρία σου οι συνδιαλλαγές τους με το κράτος υπήρξαν συνεχείς. Η δίωξη σου άνοιξε τον δρόμο για την συνεργασία ΤΟΥΣ με τους άτιμους και τους ρουφιάνους.


Εκατοντάδες στρατιώτες του κινήματος ευθύς αμέσως αποχώρησαν διότι δεν δέχτηκαν αυτή την βρώμικη συνδιαλλαγή. Χιλιάδες φτάνουν ως σήμερα αυτοί που δεν δέχτηκαν το «πάρε δώσε» των «ηγετίσκων» της κακιάς ώρας … με τους εξουσιαστές.


Η αποχώρηση από μια οργάνωση που κάποτε υπήρξε εθνικοσοσιαλιστική και σήμερα είναι «μαγαζί γωνία» με αλήτες κερδοσκόπους να είναι υπεύθυνοι σε αυτή, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένας συνειδητοποιημένος Εθνικιστής και Εθνικοσοσιαλιστής.


Πολλοί έγραψαν για εσένα στα έντυπα των εθνικιστών την εποχή εκείνη. Άρθρα συγκινητικά γεμάτα προσμονή για την επιστροφή σου. Όλοι οι αρθρογράφοι ήταν νέοι και απλοί στρατιώτες της Ιδέας. Οι περισσότεροι εξ αυτών σήμερα όχι απλά δεν ανέχονται τις καρικατούρες της ακροδεξιάς αλλά έχουν επιλέξει πλευρά. Την ανώνυμη φρουρά του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού. Ονομάζονται αυτόνομοι ανεξάρτητοι ανένταχτοι. Όλοι σε θυμούνται και όλοι γνωρίζουν ότι έπεσες θύμα συνομωσίας και βρώμικων υπανθρώπων.


Η δίωξη σου άνοιξε τον δρόμο για να σύρουν τις ιδέες μας και τους μαχητές σε βρώμικα πολιτικάντικα σοκάκια.


Το 1999 ένα μόλις χρόνο μετά την προβοκάτσια που σου έστησαν, δέχτηκαν να κατέβουν μαζί σε εκλογές (εκλογές ο αιώνιος πόθος τους πραγματικά!) με έναν άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για τις φυλακίσεις συναγωνιστών στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Λίγο αργότερα το 2000 υποστήριξαν υπογείως έναν αισχρό παλιάτσο της ακροδεξιάς πάλι σε άτιμες διαδικασίες. Το 2002 υποστήριξαν τον γλοιώδη Καρατζαφέρη στην υπερνομαρχία Αθηνών με 4 υποψήφιους στον ίδιο συνδυασμό με αυτόν ενώ έγραφαν για τον πρώην «πράκτορα μοντέλων» ότι πρόκειται περί «αξιόλογου και ένθερμου πατριώτη».


Περιττό να σου θυμίσω ότι εν τω μεταξύ οποιοσδήποτε αντιδρούσε στον εξευτελισμό - και αυτοί ήταν εκατοντάδες πραγματικά - διώχθηκαν σπιλώθηκαν και υβρίστηκαν με χυδαίο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από την πρώτη στιγμή της δίωξης σου κράτησαν επιφυλακτική στάση απέναντι στους επίδοξους τύπους που το έπαιζαν «αρχηγοί» και πάγωσαν κάθε επαφή με συγκεκριμένα πρόσωπα. Αποδείχτηκε ότι έπραξαν πολύ καλά την εποχή εκείνη.


Το 2004 - 2006 υπήρξε άλλη μια περίοδος που φλέρταραν με την βρώμικη ακροδεξιά. Αποδείχτηκε το κύκνειο άσμα τους. Ακόμα περισσότεροι Εθνικοσοσιαλιστές αποχώρησαν αφού δεν ανέχτηκαν τους καραγκιόζηδες, ενώ κανείς δεν είχε μείνει από την «παλιά Φρουρά» εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε όλες αυτές τις ενέργειες όλοι αυτοί οι καιροσκόποι και σε πολλές άλλες αν ΕΣΥ δεν έβγαινες από την μέση.


Η φυλάκιση σου υπήρξε μια περίοδος που είναι παράδειγμα για όλους μας. Κράτησες μόνος εναντίον πολλών, συνέτριψες κάθε φίδι που προσπάθησε να σε προσβάλλει και να σε υποτιμήσει και έδειξες πόσο δυνατοί είναι οι Εθνικοσοσιαλιστές.


Η μέρα της αποφυλάκισης σου υπήρξε μια πραγματικά χαρμόσυνη είδηση για εμάς τους συντρόφους σου, και ημέρα πένθους για τους εχθρούς σου. Οι μίζεροι και δόλιοι ρουφιάνοι που εύχονταν να παραμείνεις στην φυλακή σήμερα δεν μπορούν να «χωνέψουν» ότι είσαι ελεύθερος και ακόμα πιο δυνατός!


Πολλά βράδια δεν κοιμήθηκαν ούτε για ένα λεπτό αναλογιζόμενοι ότι ΕΣΥ ο Ξανθός Φαλαγγάρχης είσαι και πάλι ελεύθερος. Ξέρουν ότι το τέλος τους έρχεται και προσπαθούν να γλύψουν τον πάτο του δημοκρατικού βαρελιού μήπως και αποκομίσουν κάποιες τελευταίες ελπίδες. Μάταια όμως ο τροχός έχει ήδη γυρίσει …


Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η Ιερή μέρα που οι εχθροί της πατρίδας και της κοινωνίας, οι ριψάσπιδες των ιδεών, οι συνδαιτυμόνες του συστήματος και χειροκροτητές της σάπιας δημοκρατίας θα πληρώσουν για τις πράξεις τους!


Περίανδρε, σκοπός του γράμματος μου δεν είναι να σου προτείνω κάτι ή να σου ζητήσω το οτιδήποτε. ΕΓΩ δεν μπορώ να απαιτήσω το οτιδήποτε από έναν άνθρωπο που φυλακίστηκε για τις ΙΔΕΕΣ του. Δεν γνωρίζω τα σχέδια σου για το μέλλον και δεν ξέρω πως θα πορευτείς. Μου φτάνει που ξέρω ότι ένας ακόμα συναγωνιστής είναι ελεύθερος. Οι εχθροί δεν μπόρεσαν να σε νικήσουν και μόνο αυτό έχει σημασία.


Ξέρω ότι θα το διαβάσεις αυτό το «ηλεκτρονικό γράμμα». Οι Συντρόφισσες και οι Σύντροφοι γνωρίζουν ότι είσαι και πάλι ελεύθερος. Οι μνήμες από τις παλιές εποχές που τσάκιζες στην Σταδίου με την υποστήριξη λίγων - αλλά λεόντων στην ψυχή - πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ με τα χέρια γυμνά ξανάρχονται στον νου όλων μας. Φάρος συνείδησης οι ομιλίες σου και τα κείμενα σου αιχμηρά βέλη στην σάρκα του τέρατος.


Τα άρθρα σου είναι σήμερα παντού στο διαδίκτυο και μας εμπνέουν καθημερινά, ενώ εκατοντάδες αυτόνομοι και ανεξάρτητοι αγωνιστές γνωρίζουν την αλήθεια και είναι σε κατάσταση επιφυλακής. Πλαισιώνουν ήδη πολλές ομάδες και κινήσεις σε ολόκληρη την χώρα και παραμένουν πιστοί στις αρχές και στις Ιδέες.


Το δηλητήριο του εσωτερικού «εμφυλίου» έχει προχωρήσει στο αίμα κάποιων συντρόφων, όμως ακόμα ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία παραμερίζουμε σήμερα τα προβλήματα του χτες και γελάμε με την ψυχή μας βλέποντας τους δημοκρατικούς πίθηκους που νομίζουν ότι ένα μπλουζάκι με εθνικιστικά σύμβολα θα τους «βαφτίσει» συναγωνιστές να μυξοκλαίνε που «δεν τους παίζουν» τα κανάλια των πρεζεμπόρων ενώ την ίδια στιγμή να χαίρονται που τους φιλοξενούν στις στήλες τους οι γαμψομύτηδες της Jew City.


Πάντα πίθηκοι υπήρξαν τόσο σε προσωπικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο απλά σήμερα βολεύτηκαν σε μια καρέκλα και νομίζουν ότι θα παραμείνουν για πάντα εκεί. Αυτή η καρέκλα και η γραβάτα του κοινοβουλευτισμού θα γίνει και η αγχόνη που θα τους κρεμάσει και θα τους στείλει στην λήθη.


Περίανδρε, το μήνυμα σου ξύπνησε πολλούς που κοιμούνταν με τα μάτια ανοιχτά. Ταρακούνησε συνειδήσεις και έδωσε απαντήσεις σε όλους αυτούς που αμφισβητούσαν γεγονότα και πράξεις. Σήμερα οι εχθροί μας είναι ακόμα πιο πολλοί και ουρλιάζουν σαν ύαινες στα σκοτάδια. Σήμερα όμως τα πάντα είναι ξεκάθαρα και όλοι έχουν επιλέξει πλευρά. Περιμένουμε να ηχήσει η Σάλπιγγα για την τελική έφοδο.


Θα ανασυντάξουμε το Εθνικοσοσιαλιστικό Κίνημα, θα δώσουμε νέα πνοή στον αγώνα και θα κάνουμε πράξη τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό!


Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ και έτοιμοι να συνεχίσουμε τον δρόμο της Εθνικοσοσιαλιστικής Επανάστασης. Είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα αδερφέ μας θα σε αντικρύσουμε στο πλάι μας απέναντι στον κοινό εχθρό.


Ραντεβού τον Σεπτέμβριο απέναντι από το πορνείο του κοινοβουλευτισμού για να δώσουμε στους γραικύλους την τιμωρία που τους αξίζει!


Περίανδρε σε χαιρετώ με τεταμένη την δεξιά!
 

του Αλέξανδρου Κεραυνού.
 
 

1 σχόλιο:

 1. Αξιότιμε Πατριώτη,
  Περίανδρε Ανδρουτσόπουλε
  Σας χαιρετώ & Καλό Πάσχα
  Κυπαρισσία 3 - 4 - 2012
  Επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω ότι ως εκδότης μιάς μικρής επαρχιακής πόλης της Μεσσηνίας, της Κυπαρισσίας, αλλά εμφορούμενος από γνήσια συναισθήματα αγάπης προς την Ελλάδα και θαυμασμού για την Ιστορία της και υποκινούμενος από Ιερό χρέος προς τους νέους μας μέσα σε τόσες δύσκολες συγκυρίες, προχώρησα χωρίς καμμιά ιδιοτέλεια και με αυτοχρηματοδότηση στην έκδοση του ογκώδους βιβλίου με τον τίτλο:
  “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΑΙ & ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΦΟΡΩΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΑΠΟ 1821 ΜΕΧΡΙ 1827”.
  Το εν λόγω βιβλίο περιλαμβάνει έγγραφα, που είχε συγκεντρώσει ο Ιωάννης (Γενναίος) Θ. Κολοκοτρώνης, ο γιός του Πρωτεργάτη της Ελληνικής Ελευθερίας Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και είχε πρωτοδημοσιεύση ο Χ. Ν. Φιλαδελφεύς το 1856.
  Τα δημοσιευόμενα έγγραφα απηχούν την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης με τέτοια ζωντάνια, που ο αναγνώστης μεταφέρεται στο χωροχρόνο εκείνων των ιστορικών συνθηκών και συμμέτοχος του μεγάλου αγώνα με όλα τα βιώματα της αγωνίας αλλά και τας ελπίδας για την Ελευθερία.
  Τα διδάγματα γιά όλους, προπάντων όμως για τους νέους μας, είναι εξαιρετικά ωφέλιμα μέσα στις δίνες των καιρών που ζούμε.
  Η δαπάνη, στην οποία υποβλήθηκα, είναι μεγάλη.
  Το έπραξα για όλους τους λόγους που προανέφερα, αλλά και από βαθύ σεβασμό στη μνήμη του μεγάλου προγόνου μου Παναγή Καγιάφα, του “κλέφτη του Μαινάλου” και του φιλίστορος πάππου μου Παναγιώτη Αργ. Καγιάφα, βιβλιοπώλη και κατοίκου της Κυπαρισσίας, που δώρισε αντίτυπο της πρώτης έκδοσης του 1856 (για πρώτη εκδίδεται φορά μετά το 1856) στη Βιβλιοθήκη του Γυμνασίου της πόλης μας το 1930.
  :Eχω την τιμήν να σας αναφέρω ότι το ιερό τούτο κειμήλιο έχουν πάρει ο Μητροπολίτης Μαντινείας & Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος (5), ο Μητροπολίτης Δράμας Παύλος (2), Ιδρυμα ΩΝΑΣΗ (5), ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ (5), ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ (2), ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΟΣ (20), ΜΟΝΗ ΦΙΛΟΘΕΟΥ (5), ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ (5), ΜΟΝΗ ΚΑΡΑΚΑΛΛΟΥ (5) του Αγίου Όρους κ.λ.π.
  Σας παρακαλώ θερμά να κατανοήσετε με αλληλεγγύη τη θέση μου και να με βοηθήσετε με την αγορά αντιτύπων.
  Το παρόν Βιβλίον είναι κειμήλιο και είναι να κοσμεί το γραφείο μας, όπως είναι και για ένα εξαίρετο δώρο. Η βιβλιοδεσία του σε μαγνητίζει.
  Για οποιαδήποτε πληροφορία στο Τηλ. 69 72 29 56 07.
  Σας στέλνω την παρούσα μου επιστολή μαζί με αντίγραφο με την παρουσίαση του βιβλίου από την Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ Αθηνών και την Ευχαριστήριον επιστολήν της Ιεράς Μονής Καρακάλλου του Αγίου Όρους και μιάς Αφίσσας του Βιβλίου από την Ναυμαχία του Ναυρίνου που θα τοποθετηθεί στην Τουριστκιή Μονάδα COSTA NABARONE στη Πύλο Μεσσηνίας.
  Περιμένω ασμένως τη θετική απάντησή σας, για το βιβλίο του ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ
  (σελ. 640), που , επιτρέψτέ μου, το χαρακτηρίζω
  “ Κιβωτό ελπίδας των Νεοελλήνων “.
  Είμαι βαθιά υποχρεωμένος.
  Με εξαιρετική τιμή

  Ο εκδότης

  Παναγιώτης Γεωργακόπουλος
  Το γένος
  Ελένης Παν. Καγιάφα

  ΑπάντησηΔιαγραφή