Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Αυτόνομοι Εθνικιστές Κεντρικής Ελλάδας: www.15central.gr

Αποτελούμε μια εθνικιστική έκφραση που δρα και αναπτύσσεται στην Κεντρική Ελλάδα. Ενταγμένοι στη γενικότερη προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει Αυτόνομοι Εθνικιστές σε αρκετές περιοχές της Πατρίδας μας, προσπαθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να αναπτύξουμε τη δική μας φιλοσοφία και δράση. Σε αυτόν τον μικρό Αγώνα που έχουμε ξεκινήσει, σε θέλουμε δίπλα μας, μαζί μας.

Ομάδες Αυτόνομων Εθνικιστών υπάρχουν και δραστηριοποιούνται ήδη στην Κεντρική Ελλάδα. Σκοπός μας μέσα από αυτή τη σελίδα είναι ο συντονισμός μας και η επίτευξη περισσότερο ουσιαστικής και μαζικής δράσης στην προαναφερθείσα περιοχή. Για το λόγο αυτό καλούμε τους Συναγωνιστές να επικοινωνήσουν αρχικά με το email μας για περαιτέρω πληροφορίες, ενώ παράλληλα σύντομα θα ανακοινωθεί και σχετικό τηλέφωνο επικοινωνίας.

Χωρίσαμε τις περιοχές δραστηριοποίησής μας και τις χαρακτηρίσαμε σαν "Αυτόνομες ζώνες ανάπτυξης". Φιλοδοξούμε με μικρές αλλά ουσιαστικές κινήσεις να παρέμβουμε τοπικά στις περιοχές αυτές και στις κοινωνίες τους, προσεγγίζοντας τους συμπατριώτες μας, αναδεικνύοντας ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά τους.

Μόνοι μας ανατρέπουμε τα πάντα, μόνοι μας καθορίζουμε το μέλλον το δικό μας και το μέλλον της Πατρίδας μας. Ας το πιστέψουμε, κάνοντας τη σκέψη μας δράση και τη θεωρία πράξη.

Αυτόνομοι Εθνικιστές Κεντρικής Ελλάδας
www.15central.gr
15centralgr@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου