Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Salem 2010: Στη Μνήμη του Daniel Wrestrom...

10 χρόνια πέρασαν από τη μέρα εκείνη όπου στο Salem της Σουηδίας ο 17χρονος Daniel δολοφονήθηκε άγρια από μέλη πολυφυλετικής συμμορίας.
Σε μια χώρα της οποίας ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα συντρίψει τον εθνικισμό, ο Daniel «τόλμησε» να είναι εθνικιστής. Η πολυφυλετική συμμορία αποφάσισε να παίξει το ρόλο του εκτελεστή και αποκαλώντας τον Daniel «ρατσιστή», του επιτέθηκαν και τέλος, τον κατακρεούργησαν. «Για να δώσουν ένα μάθημα στον ρατσιστή», όπως οι ίδιοι ομολόγησαν.
Αφέθησαν όλοι τους ελεύθεροι εκτείοντας μόνο κάποιες ώρες κοινωνικής προσφοράς, ενώ ο δολοφόνος που τον μαχαίρωσε «καταδικάστηκε» σε ψυχιατρική περίθαλψη, αφού επικαλέστηκε προσωρινή παράνοια την ώρα της διάπραξης του εγκλήματος.
Από το 2000 μέχρι και σήμερα, χιλιάδες Σουηδοί Εθνικιστές και απλοί Πατριώτες δίνουν το παρών τους στην καθιερωμένη πορεία στη μνήμη του αδικοχαμένου Daniel διαμαρτυρόμενοι για την «δικαιοσύνη» που απονέμεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Έτσι έγινε και φέτος.  Πάνω από 1000 άνθρωποι πορεύθηκαν σιωπηλά στο Σάλεμ της Σουηδίας, κρατώντας αναμμένες δάδες για να τιμήσουν τη μνήμη του Daniel Wrestrom και να καταδικάσουν ακόμα ένα έγκλημα της "πολυπολιτισμικότητας".
Daniel Wrestrom...Aιωνία σου η Μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου