Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ και ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

Από την εμφάνιση μας, δώσαμε την υπόσχεση ότι θα στηρίξουμε κάθε αυτόνομη παρουσία του πατριωτικού, εθνικιστικού και εθνικοσοσιαλιστικού χώρου. Η αυτόνομη πορεία του Δράσις ΚΕΣ καθώς και των άλλων κυπριακών Ενωτικών φοιτητικών παρατάξεων με τις όποιες διαφωνίες και τα προβλήματα είναι η σημαντικότερη ίσως προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια για να κρατήσει άσβεστη την πίστη στο τρίπτυχο ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΙΣ.



Στηρίζουμε, όπως όλες οι αυτόνομες ομάδες και κινήματα, την εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους που διοργανώνει η αυτόνομη ενωτική φοιτητική παράταξη ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ. (Παιανίας 5, Ζωγράφου) την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ καθώς και τις αντικατοχικές εκδηλώσεις της μαθητικής ΕΦΕΝ στις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου.

Θα μιλήσουν οι ηρωικές δασκάλες κα Ελένη Φωκά και η κα Χαρά Νικοπούλου.

Την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αντικατοχική πορεία που διοργανώνει η ΕΦΕΚ Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε...  

Θεσσαλονίκη:
Η Π.Ε.Ο.Φ διοργανώνει το Σάββατο 13/11/2010 στις 12:00 το μεσημέρι έναρξη τριήμερης απεργίας πείνας, απέναντι από το τουρκικό προξενείο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 15/11/2010 στις 12:00 το μεσημέρι. Τη Δευτέρα 15/11/2010 η ώρα 17:30 Αντικατοχική-Αντιομοσπονδιακή εκδήλωση στο ‘ΟΛΥΜΠΙΟΝ’ (Αριστοτέλους 10) με ομιλητή τον κ. Νεοκλή Σαρρή. Θα ακολουθήσει μεγάλη πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους με κατάληξη στο τουρκικό προξενείο.

Πάτρα:
Ομιλία » 27 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ.ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ» από Α.Φ.Σ.Κ ΦΛΟΓΑ στο «Κοινοτικόν», Κανακάρη 227 (μεταξύ Τσαμαδού & Σαχτούρη).

Λευκωσία:
Για τις αντικατοχικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΕΦΕΝ, όλοι οι αντιομοσπονδιακοί μαθητές και μαθήτριες να βρίσκονται στους πιό κάτω χώρους.



Λευκωσία: Συγκέντρωση στην Πλ. Φανερωμένης στις 9.30 π.μ. Θα ακολουθήσει πορεία προς το οδόφραγμα του Λήδρα - Πάλας μαζί με την Ανεξάρτητη Φοιτητική Έπαλξη Παν. Κύπρου.

Λεμεσός: Συγκέντρωση στον Κινηματογράφο Οθέλλος στις 10.00 π.μ.

Λάρνακα: Συγκέντρωση στο Παγκύπριο Λύκειο (Θέατρο Αντίδοτο) στις 10.00 π.μ.


ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΠΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου