Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΛΕΥΚΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ-White Nicosia Crew



Καλώς ορίζουμε τους Αυτόνομους συναγωνιστές της εθνικιστικής ομάδας "ΛΕΥΚΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ" στην οικογένεια των Αυτόνομων Εθνικιστών. Όταν ξεκινούσαμε ήμασταν σίγουροι ότι οι ιδέες μας και η δράση μας ήταν η μικρή φλόγα που θα οδηγούσε στο δρόμο καινούργιο κόσμο με αρχές και αξίες βασισμένες στον εθνικισμό και όχι σε στρατιωτικές επιδείξεις και ελιτίστικες ανακοινώσεις γλειψίματος.

Παραθέτουμε αυτούσια την πρόσκληση των συντρόφων και ακολουθούμε όλοι το παράδειγμα τους.

Aποτελούμε μία νεοσύστατη εθνικιστική ομάδα που ασχολείται με την τέχνη του δρόμου και δρούμε εδώ και ένα περίπου μήνα. Πρόσφατα δημιουργήσαμε και μπλογκ για να ανεβάζουμε υλικό από τη δράση μας. Δρούμε αποκλειστικά στην κυπριακή πρωτεύουσα, στην οποία θέλουμε μέσω της δράσης μας να δώσουμε το δικό μας στίγμα, σήμερα που η πόλη μας έχει παραδωθεί στους ξένους. Δεν έχουμε σχέσεις με πολιτικά κινήματα ούτε έχουμε κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Μονάχα θέλουμε να εκφράσουμε με το δικό μας τρόπο τις ιδέες και τις θέσεις μας.

Διαφημίζοντας μέσω της σελίδας σας, του facebook κτλ.τη δική μας σελίδα ή απλώς επισκέπτοντάς την μας δίνετε την ηθική ικανοποίηση που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε τη δράση μας. Περισσότερα για μας, όπως και φωτογραφίες από τη δράση μας θα βρείτε εδώ.
Ευχαριστούμε εκ των πρωτέρων.
White Nicosia - street art crew

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου