Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ





Έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο της λειτουργίας της, η Συντακτική Ομάδα του Αυτόνομου Μαχητικού Συνδέσμου για τον Σοσιαλισμό και την Πατρίδα «ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ» συνεχίζει την πορεία της ακάθεκτη προς τον τελικό της σκοπό με πυξίδα την ΙΔΕΑ.

Ένα ολοκληρωμένο κάλεσμα για κάθε Φασίστα, Εθνικοσοσιαλιστή και Αναρχοεθνικιστή, ένα κάλεσμα που αφήνει κατά μέρος τις ιδεολογικές διαφορές και κρατά τα κοινά σημεία της Τρίτης Θέσης, ούτως ώστε να επιτύχει τον σκοπό που είχε η συλλογικότητα μας από την πρώτη της προκύρηξη τον Μάϊο του 2009.

Στο μονοπάτι της Τρίτης Ιδεολογίας,  περιμένουμε να συναντήσουμε όλους όσους πολεμούν τον σιωνισμό, το διεθνές τραπεζικό σύστημα αλλά και την ντόπια ολιγαρχία. Περιμένουμε να συναντήσουμε τους συνεχιστές του Φασισμού, τους πιστούς στρατιώτες του Εθνικοσοσιαλισμού, τους αντικρατιστές εθνικιστές του Εθνικοαναρχισμού.

Ιστορική αναγκαιότητα η ύπαρξη μας και η συμπόρευση προς τον δρόμο αυτό γιατί είμαστε οι υπερασπιστές της Φυλής και του Αίματος, Ακρίτες πολεμιστές της Ευρωπαϊκής Φυλής.

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!
 Ζήτω η Νίκη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου