Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Χαιρετίζουμε την παρέμβαση των Αυτόνομων συντρόφων ενάντια στην "πολιτισμένη συμπεριφορά" και στον "εξευρωπαισμό" που επέβαλαν εδώ και χρόνια οι ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοδιανοούμενοι του κράτους των Αθηνών. Η δυναμική παρέμβαση των Αυτόνομων συντρόφων στη Στοά του Βιβλίου, http://www.ediktyo.gr/2009/11/blog-post_7531.html  στην παρουσίαση του βιβλίου του Γκουρογιάννη, βιβλίο που παρουσίαζε τους στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ ως πρεζάκια, εγκληματίες πολέμου και βιαστές, μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε από το νησί, μαχόμενοι έτσι ως Ελληνες.
Θεωρώντας δεδομένη την προσήλωση στο τρίπτυχο Λευτεριά-Αυτοδιάθεση-Ένωση,  καλούμε όλα τα κινήματα, οργανώσεις, ομάδες, αντικατοχικά σωματεία και όσους ανήκουν στον αντιομοσπονδιακό χώρο να παραμερίσουν τις οποιεσδήποτε διαφωνίες και να αντισταθούν στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με κάθε τρόπο. 
Ήρθε ο καιρός να ξεχωρίσουμε το πραγματικό από το ανύπαρκτο, την αλήθεια από την απάτη, μακρυά από την λιμασμένη απληστεία του εύκολου και γρήγορου πλουτισμού, να δείξουμε τον δρόμο απέναντι στους αναδόχους της  νέας τάξης που εφαρμόζουν στο νησί οι Αγγλοαμερικάνοι. Τον δρόμο της Αντίστασης υπερασπιζόμενοι το λαικό αίσθημα των Ενωτικών Αγωνιστών και καταγγέλλοντας την ατιμία των αποτελεσμάτων του Ζυριχικού καθεστώτος, να αντισταθούμε στην "δημοκρατική" τρομοκρατία που επέβαλλε εδώ και χρόνια η άρχουσα τάξη της Κύπρου.
Δεν θα παραδώσουμε την γη μας στους τούρκους, γιατί εμείς είμαστε τα παιδιά αυτής της γης και η γη αυτή ανήκει σε μας.
Οι έλληνες εθνικιστές στέκονται απέναντι στους τουρκοπροσκυνημένους και στους οσφυοκάμπτες των Αγγλοαμερικάνων. Ακολουθούμε το δρόμο της Αυτόνομης Δράσης για να δώσουμε ένα τέλος στην εκπόρνευση της εθνικής μας συνείδησης από τους ψευτοπατριώτες που για χρόνια μας κοροιδεύουν.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου