Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Άξιον απορίας το πώς η κυβέρνηση σιωπά και ανέχεται και αδρανεί μπροστά στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν είναι δυνατόν ένα τόσο μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που πλήττει και απειλεί την εθνική μας ταυτότητα, να αντιμετωπίζεται ως κάτι δήθεν αναπόφευκτο και να επιβάλλεται στη χώρα μας και να το δεχόμαστε στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, με την οποία και είμαστε υποχρεωμένοι να συνυπάρξουμε!
Η λαθρομετανάστευση στη χώρα μας εξελίσσεται ραγδαία σε πραγματική μάστιγα, με αποδεδειγμένη συνεργασία του κατοχικού κράτους, αφού οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - οι λαθρομετανάστες μεταβαίνουν στη χώρα μας από τις παράνομα κατεχόμενες περιοχές του νησιού. Είναι διαπιστωμένο πλέον ότι σε περιοχές που διαμένουν αλλοδαποί που βρίσκονται στην Κύπρο νόμιμα για δουλειά, εγκαταστάθηκαν και άλλες τριάντα ως σαράντα χιλιάδες λαθρομετανάστες που προέρχονται κυρίως από αφρικανικές και ασιατικές χώρες.
Η λαθρομετανάστευση, ειδικά στην Κύπρο, προβάλλει και μια άλλη διάσταση του προβλήματος που συνδέεται άμεσα με την εθνική ασφάλεια του τόπου. Η παράνομη τουρκική κατοχή στην Κύπρο δημιουργεί πραγματικά επικίνδυνες συνθήκες. Ψευδοκράτος, μυστικές υπηρεσίες της Άγκυρας και παρακράτος χρησιμοποιούν τη σκόπιμη προσέλευση λαθρομεταναστών στην ελεύθερη Κύπρο προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στις ελεύθερες περιοχές και να προκαλέσουν τη σταδιακή καταστροφή της εθνικής συνοχής και συνείδησης της ελεύθερης Κύπρου.
Επιπλέον, η προωθούμενη από τουρκικής πλευράς λαθρομετανάστευση, εκτείνει και στις ελεύθερες περιοχές την επεκτατική πολιτική, την πολιτική εποικισμού και αλλαγή των δημογραφικών δεδομένων της Άγκυρας στην κατεχόμενη Κύπρο. Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι τέσσερις χιλιάδες λαθρομετανάστες εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές του νησιού από τη γραμμή αντιπαράταξης. Αυτό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα, κυρίως εθνικό, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά καθότι θεωρείται το ίδιο επικίνδυνο με το πρόβλημα του εποικισμού στα κατεχόμενα.
Πρέπει να υπάρξει μια διάκριση ανάμεσα στους ξένους που ζουν εδώ και λίγα χρόνια στην Κύπρο, δηλαδή στους μετανάστες που ζουν 20-30 χρόνια εδώ και στους ξένους που δήθεν αναζητούν εδώ άσυλο. Είναι βάρος αβάσταχτο και οι ξένοι θα πρέπει να απελαύνονται βάσει καταλόγων. Αν είναι από χώρες όπου δεν διώκονται πολιτικά να τους διώχνουμε αμέσως, πράγμα το οποίο δεν χρειάζεται πάνω από 24 ώρες, όσο κι αν ορισμένοι λένε το αντίθετο. Μεταξύ αυτών που ζητούν άσυλο πρέπει να γίνουν κι άλλες διακρίσεις. Άλλο αν κάποιος διώκεται στο Ιράν ή το Πακιστάν διότι εκεί πράγματι διώκονται. Διαφέρει η περίπτωση Χριστιανών από Μουσουλμάνους. Είναι απάνθρωπο, για παράδειγμα, για τους Ιρανούς που είναι Μουσουλμάνοι να τους εντάσσουμε στη δυτική παρακμασμένη κοινωνία. Ας ζητούν άσυλο στην Ινδία ή τη Β. Αφρική. Είναι πιο ανθρώπινη λύση. Και επιπλέον, αν πάμε για διακοπές στην Κίνα θέλουμε να δούμε Κινέζους και όχι ένα συνονθύλευμα πολύχρωμων ανθρώπων!
Η Τουρκία εκμεταλλεύεται, υπονομεύει και κατευθύνει τη λαθρομετανάστευση προκειμένου να υλοποιήσει τη στρατηγική της για αλλοίωση του πληθυσμού και του δημογραφικού χαρακτήρα της Κύπρου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές προέρχονται από τα κατεχόμενα μέσω Τουρκίας, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή αύξηση των εποίκων στα κατεχόμενα σε συνδυασμό με την αύξηση των μεταναστών στις ελεύθερες περιοχές και λαμβάνοντας, τέλος, υπόψη την υπογεννητικότητα των Ελλήνων της Κύπρου σε σχέση με την αυξημένη τεκνοποίηση των μουσουλμάνων, πού οδηγούμαστε; Στον εκτουρκισμό των κατεχομένων, στην επικίνδυνη διαμόρφωση της κοινωνικής συνοχής στις ελεύθερες περιοχές και στη συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού της Κύπρου με σοβαρές επιπτώσεις στην επιβίωσή του. Μήπως εμείς, οι Έλληνες της Κύπρου, αποτελούμε τη μειονότητα τελικά στον τόπο μας;
Είναι για να διερωτόμαστε πια. Όλη η υποκρισία στο απόγειο της. Πέραν αυτών υπάρχει και μια έντονη «μεταναστολαγνεία» ενός παθολογικού τύπου, «φετιχισμός» για τους εποίκους και τους ξένους που ζουν στην πατρίδα μας και ταυτόχρονα μια παθολογική αντιπάθεια για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ας προσπαθήσουμε όλοι για να σταματήσει αυτή η υποκρισία.
 ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕς ΤΑΞΙΑΡΧΙΕς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου