Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

www.straightline.gr

Νέα ιστοσελίδα για την ελληνική μπάντα "Straightline":


"Αυτή είναι η επίσημη σελίδα μας. Από εδώ μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα των Straightline και να βρίσκετε υλικό από τη μέχρι τώρα πορεία της μπάντας. Πρώτα απ' όλα όμως, για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν για εμάς, ας συστηθούμε.



Αποτελούμε μια νέα μπάντα από την Κεντρική Ελλάδα και σχηματιστήκαμε τον Ιούλιο του 2009, αρχικά σαν trio (Κώστας - φωνή, τύμπανα, Δημήτρης - κιθάρα, Μάκης - μπάσο). Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας ζωντανή εμφάνιση ως support των Βέλγων Short Cropped (Οκτώβριος 2009), παρουσιάζοντας δικό μας υλικό αλλά και διασκευές, ενώ εν συνεχεία και με την προσθήκη του Σώτου στα τύμπανα αρχίσαμε να γράφουμε νέα κομμάτια. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς, αφού προσθέσαμε άλλη μια συναυλία στο ενεργητικό μας στο White Christmas 2009 ενώ με τον ερχομό του 2010 συμμετείχαμε στη συναυλία των Γερμανών Kommando Skin στο ελληνικό Skinhouse.


Την περασμένη άνοιξη μπήκαμε στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου μας κομματιού, με το οποίο συμμετείχαμε στη συλλογή "Ελευθερία για τους Εθνικιστές" που κυκλοφόρησε η ελληνική S-Crew Records, με στόχο την συμβολή μας στην ενίσχυση των Ελλήνων Συναγωνιστών μας που διώκονται από το σύστημα.


Αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες στιγμές που ζήσαμε ως μπάντα ήταν η ζωντανή μας εμφάνιση ως support των Βρετανών Brutal Attack τον Ιούνιο του 2010. Δεν είναι και λίγο να μοιράζεσαι τη σκηνή με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της λευκής μουσικής. Μεγάλη εμπειρία για όλους μας, η οποία συνοδεύτηκε και από τα πολύ καλά σχόλια των ίδιων των Brutal Attack.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο studio για την ηχογράφηση της πρώτης μας ολοκληρωμένης δουλειάς. Ο τίτλος αυτής ακόμα άγνωστος αλλά έχει οριστικοποιηθεί το tracklist, το οποίο περιλαμβάνει 11 κομμάτια (χωρίς σειρά τα "Walking the straightline", "Bring back your life", "Alive", "Πέτα ψηλά", "Κράτος σημαίνει Πατρίδα σκλαβωμένη", "Freedom", Αιώνια ζωντανοί", "Europe song", "H Επανάστασή μας", "Break your rules", "Time to bleed")."

straightline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου