Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η Ελλάδα είναι και επίσημα πλέον υπό ξένη κατοχή


Το άρθρο μας έρχεται από τη συντακτική ομάδα του antistasi.info και αναλύει περιεκτικά και κατανοητά προς όλους τις προεκτάσεις της επισημοποίησης της κατοχής της Ελλάδας (μέσω της υπογραφής του Μνημονίου) σε στρατιωτικό πολιτιστικό και φυλετικό επίπεδο:

"Με την έγκριση και υπογραφή του "Μνημονίου Συνεργασίας" ΔΝΤ, Τρόικας και της χούντας του ΠΑΣΟΚ, από το ελληνικό κοινοβούλιο, από την προηγούμενη εβδομάδα η Ελλάδα βρίσκεται και επίσημα υπό κατοχή. Ανεπίσημα η χώρα τελεί υπό κανονική κατοχή τα τελευταία χρόνια από πολλές πλευρές. Τώρα όμως αυτό το "Μνημόνιο Συνεργασίας" γίνεται το Οικονομικό Σύνταγμα της χώρας και αντιδημοκρατικά υποκαθιστά θεμελιώδεις αρχές και δικαιώματα του Ελληνικού Συντάγματος. Η κυβέρνηση που προέβη σε αυτή την πράξη μπορεί πλέον να μην αποκαλείται "χούντα" αλλά είναι πλέον κανονικά μία "Κυβέρνηση Κατοχής". Η διαχείριση του Ασφαλιστικού, των Εργασιακών σχέσεων, της Υγείας, του Φορολογικού, των δαπανών για την Παιδεία, την Άμυνα και άλλα, εντάσσονται όλα στις εντολές των δανειστών μας με δεσμευτικούς όρους που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ κάθε άλλη εθνική πρωτοβουλία απεγκλωβισμού. Η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (και τα δεκανίκια της) κατάργησε την (όποια έστω εναπομένουσα) εθνική κυριαρχία με το εκβιαστικό ψευτοδίλημμα "Φτώχεια ή Υποδούλωση" και έχουμε ξαναγράψει τεκμηριωμένα ότι στο εκβιαστικό αυτό οικονομικό όριο και κατόπιν στο ΔΝΤ, μας οδήγησαν οι εντολοδόχοι εξουσιαστές τεχνηέντως και σκοπίμως, διότι υπήρχαν πολλές εναλλακτικές οδοί εισοδηματικής πολιτικής αλλά και ανάπτυξης. Αυτή μεταξύ άλλων η ανάπτυξη, υπονομεύεται με διάφορες μεθοδεύσεις για να παραδοθεί η χώρα και ο απεθνισμένος πληθυσμός της σε ξένα χέρια εκμετάλλευσης. Με ανάλογες μεθοδεύσεις υπονομεύουν και τα εκκρεμή εθνικά μας θέματα, ώστε να οδηγήσουν σε κυριαρχικές παραχωρήσεις. Και βέβαια ούτε λόγος να γίνεται για την πρώτιστη και αναγκαία μέριμνα άμυνας που έπρεπε να ληφθεί από την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε η λαθρομεταναστευτική εισβολή. Και εδώ δολίως εργάστηκαν οι εντολοδόχοι για την καταστροφή της χώρας.


Ποιες διαστάσεις λαμβάνει λοιπόν η κατοχή της Ελλάδος, πέρα από την οικονομική και πολιτική...

Στρατιωτική κατοχή.
Μέσω του αφοπλισμού και της συστηματικής και σκόπιμης διάλυσης του Ελληνικού εθνικού Στρατού, παραδίδουν την στρατιωτική ανεξαρτησία στην Οθωμανική "προστασία". Ο Ελληνικός στρατός δέχεται πολυμέτωπη επίθεση από ένα καθεστώς που ιδεολογικά μισεί τις ένοπλες δυνάμεις και παράλληλα αφοπλίζει το Αιγαίο, καταργεί στρατιωτικές συμφωνίες μεγάλης σημασίας και το κυριότερο, με τις συμφωνίες που υπέγραψε με την Τουρκία, της παραχωρεί εκτός των άλλων και την πολιτική μέριμνα των νησιών του Αιγαίου, δηλαδή σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, κυριαρχικά δικαιώματα στα ελληνικά νησιά!

Πολιτιστική κατοχή.

Αυτή είναι μία πολυμέτωπη προπαγανδιστική επίθεση για την συνειδησιακή υποταγή του Ελληνικού έθνους. Βασικά ο στόχος είναι ο απεθνισμός των Ελλήνων και η αποδόμηση της εθνικής συνείδησης. Η παιδεία υποβαθμίστηκε και μεταβλήθηκε σκόπιμα σε παροχή εκπαίδευσης. Η ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία εκπορεύεται πλέον από το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας (και όχι θρησκευμάτων). Ο εθνομηδενισμός είναι επίσημο κρατικό δόγμα. Η τηλεόραση διεξάγει σφοδρή νεο-οθωμανική προπαγάνδα. Τα πιο άρρωστα πρότυπα θέλουν να επιβληθούν σε κάθε μορφή τέχνης και πολιτισμού. Η gay προπαγάνδα εισβάλει στα σπίτια των ελληνικών οικογενειών από την τηλεόραση, μαζί με άλλες κουλτούρες της διαφθοράς, με στόχο την νεολαία. Σαμποτάρεται κάθε μορφή υγιούς αθλητικής δραστηριότητας... Όποιος τολμά να καταγγείλει αυτά τα φαινόμενα στιγματίζεται και διώκεται μέχρι και με φυλακίσεις. Η ελευθερία έκφρασης διώκεται ακόμη και στο διαδίκτυο, το τελευταίο ελεύθερο μέσω ενημέρωσης.

Φυλετική πληθυσμιακή κατοχή.

Η χωρίς ίχνος υπερβολής, πολυπολιτισμική κατοχή της χώρας είναι μία πραγματικότητα που στόχο έχει την φυλετική εξόντωση των Ελλήνων. Η επίθεση κατά του έθνους, είναι ενορχηστρωμένη τόσο σε θεωρητικό όσο σε πολιτικό επίπεδο. Παράλληλα με την εθνομηδενιστική προπαγάνδα, η μαζική εισβολή αλλόφυλου στοιχείου, πρόκειται να διαλύσει και φυλετικά το ελληνικό έθνος. Οι εισβολείς καταλαμβάνουν την ελληνική γη και τις πόλεις και σε λίγο, με μαθηματική ακρίβεια θα καταστήσουν τους Έλληνες μειονότητα, λαμβάνοντας υπ' όψιν και την υπογεννητικότητα έναντι της εκρηκτικής γεννητικότητας των αλλοδαπών. Αυτή την εισβολή την υποβοηθούν οι κατοχικές κυβερνήσεις, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να νομιμοποιήσουν και να αφομοιώσουν τους εισβολείς. Το κρατικό δόγμα είναι ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων. Το μονοεθνικό κράτος είναι εχθρός της εξουσίας τους. Η ψήφιση του εθνοκτόνου νομοσχεδίου για την ιθαγένεια και την ψευδο-ελληνοποίηση 1.000.000 αλλοδαπών, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε μέσα από όλα αυτά είναι ότι βρισκόμαστε σε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ κατοχή της χώρας μας και αυτές οι δυνάμεις κατοχής της Νέας Τάξης επιθυμούν την εξαφάνιση της Ελλάδος και την εξόντωση του Ελληνικού Έθνους. Ο εδαφικός ακρωτηριασμός, η καλλιέργεια μειονοτήτων, η προδοσία της Μακεδονίας, η πραξικοπηματική παράδοση της Κύπρου στους Τούρκους, εντάσσονται στον ίδιο ενιαίο σχεδιασμό. Η οικονομική διάλυση της χώρας δεν είναι ένα ξεχωριστό από τα υπόλοιπα φαινόμενα. Όλα αυτά είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο και ενιαία πολυμέτωπη ανθελληνική πολιτική της εξουσίας.

Απέναντι λοιπόν σε μία κατοχική κυβέρνηση και σε μία βουλή και ένα πολιτειακό σύστημα ξενοκρατίας, ο μόνος δρόμος απελευθέρωσης είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Για την αποτίναξη της Σιωνιστικής ξενοκρατίας η μόνη επιλογή που έχουμε είναι οι ριζοσπαστικές κοινωνικές διαδικασίες και όχι οι κοινοβουλευτικές. Αφενός γιατί εμείς μόνοι μας πρέπει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, γιατί το πολίτευμα και οι δομές του είναι ο ίδιος ο εχθρός. Αφετέρου γιατί, για να αλλάξει η Ελλάδα σήμερα χρειάζεται όχι απλά πλήρη ανατροπή του παλιού συστήματος, αλλά και πλήρη αλλαγή των αντιλήψεων και νέα ιδεολογία. Γι' αυτό και αυτή την εθνική αντίσταση πρέπει να την καθοδηγήσει η πρωτοπορία των Ελλήνων που διαπνέεται από ριζοσπαστικές εθνικιστικές ιδέες, ικανές να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους Έλληνες για να αναγεννήσουν μια Νέα Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου