Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Καλό σου ταξίδι Πολιτικέ Συγκρατούμενε! (άρθρο του Αριστοτέλη Ηρ. Καλέντζη για τον θάνατο του Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή)

Μπορεί για την Ελλάδα και τους Έλληνες ο Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής να ήταν ο Ήρωας που υπηρέτησε ευόρκως την Πατρίδα και επεξέτεινε τα όρια της Χώρας, για τον υπογράφοντα όμως υπήρξε κάτι πολύ παραπάνω: ο Πολιτικός Συγκρατούμενος στο θάλαμο Γ’ της Ε’ πτέρυγος του καραμανλικού κατέργου της Αίγινας!

 

Η σεμνή Μορφή που κάθε πρωί (χαράματα, όπως και στο εγερτήριο, στη μονάδα του) εγκατέλειπε το λιτό κρεβάτι του με τη χακί στρατιωτική κουβέρτα για να έρθει πάνω από το κεφάλι μου και να ψιθυρίσει: «Εμείς δεν είμαστε φυλακισμένοι αλλά αιχμάλωτοι όχι των εχθρικών αλλά των φιλίων δυνάμεων που αυτομόλησαν στον εχθρό!».

Η περίπτωση της ανυπόστατης καταδίκης του υπήρξε το αποκορύφωμα της ποταπότητος της δημοκρατικής «δικαιοσύνης» η οποία, ως αθλία παλλακίδα του καραμανλισμού κατεδίωξε την εντιμότητα υπέρ της διαφθοράς η οποία, τελικώς, επεκράτησε με τα σημερινά τραγικά αποτελέσματα! Ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής δεν μπορούσε να έχει θέση σε μία διεφθαρμένη κοινωνία, σε ένα διαλελυμένο στράτευμα, δίπλα στον αντιφασίστα Άκη Τσοχατζόπουλο!

Ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής υπήρξε ασύμβατος με τη δημοκρατία της εθνοπροδοσίας και της διαφθοράς και η προσωπική Αρετή του τον έκανε συχνά να αυτοπροσδιορίζεται ως "Φασίστας" όχι αναφερόμενος στην ιδεολογική ουσία του όρου αλλά στην αντιθετική διαφορά του με ό,τι αισχρό περικλείεται στη δημοκρατία που γνωρίσαμε, γνωρίζουμε κι ευχόμαστε να μη γνωρίσουμε στο μέλλον. Όπως όλοι οι συνειδητοποιημένοι πολίτες αυτής της ταλαίπωρης γης, ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής είχε πλήρη επίγνωση της δημοκρατικής αθλιότητος και των εξευτελισμένων «δικαστών» του οι οποίοι υπέγραψαν την αισχρή καταδίκη του!

Όμως, η επί 38ετία (!) πολιτική κράτησή του υπήρξε ένα διαρκές έγκλημα για τη δημοκρατική καραμανλική και μετακαραμανλική «δικαιοσύνη» ως εντελώς παράνομη και κατά το γράμμα και κατά το «πνεύμα» της ίδιας της νομοθεσίας! Διότι δεν υπήρξαν εξευτελισμένοι, άτιμοι, μόνον οι «δικαστές» που τον κατεδίκασαν αλλά και σύμπασα η μετέπειτα εκπορνευμένη «δικαιοσύνη» μέχρι σήμερα (!) η οποία σιώπησε προ του κακουργήματος μιας παρατεινόμενης πολιτικής κρατήσεως πέραν των προβλεπομένων ως νομίμων ορίων!

Ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής δολοφονήθηκε συστηματικώς, επί 38 …συναπτά χρόνια, από μία εγκληματική μεταπολιτευτική «δικαιοσύνη» η οποία θέλησε να αποσπάσει εκβιαστικώς από έναν εθνικό Ήρωα δήλωση μετανοίας προς υπηρέτηση ταπεινών κομματικών παιγνιδιών!

Εκβιαζόμενοι διαστροφικοί «δικαστές» σε παρακρατική συνέργεια με μητραλοίες πολιτικούς ωδήγησαν, όχι μόνον τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή αλλά και πολλούς άλλους στα απάνθρωπα κάτεργα της δημοκρατίας ώστε να φέρουν, σήμερα, την Ελλάδα στην απόλυτη υποτέλεια και τον Ελληνικό Λαό στην πλήρη εξαθλίωση! Αλλά, τόσο ο Ήρωας Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής όπως και όλοι οι συνειδητοί εχθροί του καραμανλισμού και της διαφθοράς του, φτύσαμε μετά παρρησίας τη «δικαιοσύνη» και το προδοτικό μεταπολιτευτικό καθεστώς περιφρονώντας τους εκβιασμούς τους!


Όμως, οι ένοχοι δεν ήσαν μόνον αυτοί οι μητραλοίες και τα ενεργούμενα τσιράκια τους… Οι κυρίως ένοχοι υπήρξαν άλλοι, εκείνοι που σήμερα, μετά τον θάνατο του Ήρωος Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή κόπτονται υπέρ της …Μνήμης του, αποπειρώμενοι να την προσεταιριστούν για ελάχιστα …ψηφαλάκια!

Όλοι αυτοί που επί 38 χρόνια προσκυνημένης αδιαφορίας παρέμεναν έγκλειστοι των μικροαναγκών του μικροκόσμου τους εν υποθετική ελευθερία, όσο ο μεγάλος νεκρός απελάμβανε την έγκλειστη, πραγματική, ελευθερία του ευόρκως υπηρετήσαντος την Πατρίδα και τα Ιδανικά του! Όλα αυτά τα ανθρωπάρια τα οποία ηρκούντο σε μία «αναμνηστική» φωτογραφία δίπλα στον έγκλειστο ως τεκμήριον …χουντοφροσύνης και, συνεπώς, Πατριωτισμού εις πειθώ …«περιγύρου» και μόνον!

Με θλίψη αναπολώ τις επανειλημμένες προτάσεις μου σε εσμούς γραβατοφορεμένων δεξιών δικηγόρων - θεμιστοκΩλων για την σύσταση Επιτροπής προς ανάδειξη της παράνομης πολιτικής κρατήσεως του Ήρωος Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή, προτάσεις οι οποίες έγιναν και επί παρουσία του ατυχώς πολιτευομένου Δημητρίου Ζαφειρόπουλου! Όλοι συνεφώνησαν κατ’ αρχήν αλλά ΟΥΔΕΙΣ βρήκε το κουράγιο να προχωρήσει… Ήθελε Αρετή και Τόλμη!

Με, ιδία, θλίψη αναπολώ την πρόταση που έκανα στον, ευτυχώς πολιτευόμενο, Αρχηγό της «Χρυσής Αυγής» Νικόλαο Μιχαλολιάκο κατά την επίσκεψή του στο γραφείο μου, να αναγορεύσει τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή σε επίτιμο Αρχηγό της «Χρυσής Αυγής»! Ήθελε ευφυία και πατριωτική Αισθητική, φίλτατε Νικόλαε!

Σήμερα, πρώτη ημέρα με την Ελλάδα ευτελέστερη χωρίς τον Ήρωα Στρατηγό Νικόλαο Ντερτιλή, η Χώρα ακολουθεί τη κατηφόρα της με τους εν απογνώσει τελούντες μικρανθρώπους της να αντιμάχονται εαυτούς και αλλήλους, υπηρετούντες τα αναξιοπρεπή εφήμερα… Οι έχοντες επίγνωση, θανόντες και ζώντες, εξακολουθούν να υπηρετούν διηνεκείς Αξίες με προεξάρχουσα εκείνη της Αξιοπρεπείας! Η ωραιότητα του Κόσμου έγκειται στις διαφορές των Ανθρώπων και ανθρώπων που τον απαρτίζουν!

Καλό σου ταξίδι Πολιτικέ Συγκρατούμενε!




Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης.

 

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.


«Δεν μετανιώνω για όσα έγιναν γιατί είμαι φασίστας»

Στρατηγός Νικόλαος Ντερτιλής

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ο Robert Brasillach για την δημοκρατία ...


 
''Και θα καταλήξουμε με τις οσμές αρωματισμένης σαπίλας που ακόμα αποπνέει η ψυχορραγούσα παλιά πουτάνα, η βλογιοκομμένη παλιοβρώμα, που μυρίζει το πατσουλί και την κολπίτιδα, η δημοκρατία πάντα όρθια στο πεζοδρόμιό της.


Είναι πάντα εκεί, η κακοασπρισμένη, πάντα εκεί, η ραγισμένη, η σπασμένη, στο κατώφλι της, περιτριγυρισμένη απ'τους πελάτες και τους πρωτάρηδές της, εξίσου λυσασμένους με τους γέρους.


Μετά τόση εξυπηρέτηση που τους έκανε, μετά από τόσα λαχεία που τους έφερε μέσα στις ζαντιέρες της, με τί καρδιά να την αφήσουν παρά τις βλεννοραγίες και τη σύφιλη; Είναι κι αυτοί έτσι σάπιοι μέχρι το κόκκαλο.''

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κριτική στη Φιλαρμονική της Βιέννης για τη σχέση της με τους Ναζί

Η διασημότερη ίσως ορχήστρα παγκοσμίως, η Φιλαρμονική της Βιέννης, βρίσκεται αντιμέτωπη με κριτική για τη σχέση της με τους Γερμανούς ναζιστές στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Για ολοκληρωμένη ενημέρωση πατήστε εδώ.