Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όλους τους επαναπροσεγγιστές πλουτοκράτες ροζ Ακελικούς, σε όλους τους επαναπροσεγγιστές πλουτοκράτες γαλάζιους Συναγερμικούς, σε όλους τους ψευτοαντικατοχικούς κεντρώους κομματικούς, στα αναχώματα του αντιομποσπονδιακού κινήματος.

 Αντικατοχικός αγώνας για μας είναι :

  • Το δικαίωμα της επιστροφής στις πατρογονικές εστίες, το δικαίωμα της προσφυγιάς να ζήσει στη γη των προγόνων της.

  • Το δικαίωμα των υπολοίπων Ελλήνων της Κύπρου να ζήσουν ελεύθεροι στην Κερύνεια, στην Αμμόχωστο, στη Μόρφου στον Καραβά χωρίς το τουρκικό στοιχείο δίπλα τους.

  • Το αναφαίρετο δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης των λαών. Ο αγώνας του 55-59 για Αυτοδιάθεση-Ένωση προτού προδοθεί από την αστική τάξη και την εκκλησία.

  • Ο αγώνας της ΕΟΚΑ, ο ενωτικός αγώνας, που υπήρξε η ελληνική αντίσταση στην, αγγλική αποικιοκρατία προτού προδοθεί από την δεξιά συμμορία και την αριστερά του ΑΚΕΛ.

  • Η πίστη και η δικαίωση του αγώνα των ενωτικών ανταρτών που πίστεψαν στην Ένωση προτού η προδοσία της Χούντας των Αθηνών και των εγκάθετων τους στο νησί οδηγήσει στη Τουρκική εισβολή.

  • Όλοι αυτοί που πολέμησαν και πέθαναν για την Ένωση για να τους εξευτελίσουν τα διάφορα ακροδεξιά δεκανίκια του καπιταλισμού που παρουσιάστηκαν σαν υποστηριχτές τους αργότερα, παραχαράζοντας την πραγματικότητα.

  • Η ανάγκη των αντικατοχικών και προσφυγικών σωματείων για απελευθέρωση προτού προδοθούν από τα καθεστωτικά κόμματα και τις ηγεσίες τους στο παιγνίδι των συνομιλιών και των διαπραγματεύσεων.

  • Η αγωνία των συγγενών των αγνοουμένων προτού οι κυβερνήσεις εκμεταλλευτούν τον πόνο τους.

  • Οι διαδηλώσεις των μαθητών στο οδόφραγμα, οι συλλήψεις από τα στρατεύματα κατοχής και η πορεία των μοτοσυκλετιστών του 1996 με τους εθνομάρτυρες Ισαάκ και Σολωμού.
Σε όλους εσάς, γραικύλοι και τουρκολάγνοι, επαναπροσεγγιστές και τουρίστες των κατεχόμενων μας, γαλάζιοι, πράσινοι, κόκκινοι και ροζέ.

    ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΙΣΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ

    ΞΕΡΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ.

    ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
    ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
    ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

    Α/Ε: "Οι στίχοι μας ποτέ δεν σταματάνε!"


    Οι Α/Ε (Αρτέμης/Έυθύμης) με τον ελληνοκεντρικό στίχο που εντοπίζεται στα τραγούδια τους από ένα σημείο της καριέρας τους και μετά έχουν να περάσουν μέσω της μουσική τους αρκέτα μηνύματα. Το είδος της μουσικής που παίζουν "αρέσει" γενικώς στη νεολαία κι έτσι έχουν την ευχέρεια να επηρεάζουν θετικά έναν ευρύ κύκλο νέων.

    Είναι ενάντιοι της παγκοσμιοποίησης και τους ακούμε να τραγουδάνε για την Αρχαία Ελλάδα και για την ανάγκη αφύπνισης του νεο-Έλληνα.

    ...Και παρά, το "ξένο" ίσως, προς τους περισσότερους Εθνικιστές είδος αυτό μουσικής, αξίζει να ακούσουμε Α/Ε!







    Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

    Εμείς της νίκης εραστές.

    Παρουσίαση φωτογραφιών από την δράση των συναγωνιστών της Αυτόνομης Κίνησης ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ, στο κέντρο των Αθηνών.


    Για περισσότερες εικόνες αναφορικά με την δράση του ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ πατήστε εδώ.

    Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

    SkinHouse και Brutal Attack.

    Αυτό το Σάββατο, 26 Ιουνίου, οι BRUTAL ATTACK ζωντανά στο Ελληνικό SkinHouse.


    Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

    ΙΔΟΥ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

    Παρακολουθούμε εδώ και μήνες τις αδιέξοδες οικονομικές πολιτικές της "φιλολαικής" κυβέρνησης του ΑΚΕΛικού προέδρου. Είναι τραγικά ανεύθυνοι οι καθεστωτικοί πολιτικάντηδες που εδώ και χρόνια κυβερνούν την Κυπριακή Δημοκρατία. Η σημερινή κυβέρνηση και η αντιπολίτευση της, καθώς και η προηγούμενη κυβέρνηση και η αντιπολίτευση της, τα ίδια πρόσωπα δηλαδή, δήλωναν περιχαρείς ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν επρόκειτο να αγγίξει την κυπριακή οικονομία!!!
    Είναι αυτονόητο ότι ποτέ δεν τους πιστέψαμε γιατί δεν θέλει και πολύ μυαλό να αντιληφθεί κανείς τα αίτια και πως επηρεάζει η κρίση αυτή ολόκληρη την παγκόσμια οικονομία.
    Η αλώβητη κυπριακή οικονομία καταπλακώθηκε από την κρίση και αυτό είναι πλέον γεγονός αν μελετήσει κανείς τα μέτρα που πανικόβλητη ανακοίνωσε η "αριστερή" κυβέρνηση του ΑΚΕΛ.
    Η οικονομία της Κυπριακής δημοκρατίας ακολουθεί κατά πόδας την εθνική οικονομία του μητροπολιτικού κορμού. Αναδημοσιεύουμε την σημερινή ανακοίνωση του Ε.ΔΗ.Κ εξ' αφορμής των νέων οικονομικών μέτρων της ψευτοαριστερής κυβέρνησης του ΑΚΕΛ.

    ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ
    Τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και ιδιαίτερα η αύξηση του εταιρικού φόρου κατά μια ποσοστιαία μονάδα στο 11 τοις εκατό , πλήττουν άμεσα την μεγάλη παραγωγική βάση και εξισώνουν τον βιοπαλαιστή με το μεγάλο κεφάλαιο και τα τεράστια εισοδήματα του .Επιπλέον ο φόρος αυτός θα ενισχύσει τη λαθρομετανάστευση διότι θα αναγκάσει τις οικογενειακές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανοιχθούν στην αγορά φθηνότερων εργατικών χεριών χωρίς έξοδα ασφάλισης .Το μέτρο είναι τελείως αψυχολόγητο και θα αποβεί εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης εφόσον αναμένεται να αυξήσει την ανεργία του νόμιμου πληθυσμού και να φτωχύνει έτι περισσότερο τα ασφαλιστικά ταμεία . Η κυβέρνηση Χριστόφια σπέρνει ανέμους για να θερίσει η κοινωνία θύελλες στο μέλλον .

    Θέση μας είναι ότι πρέπει να φορολογηθούν εκτάκτως οι τράπεζες , οι μεγαλοκαταθέτες , τα διάφορα μονοπώλια και η τεράστια περιουσία της εκκλησίας . Στοχευμένοι άμεσοι φόροι και περιορισμός των εμμέσων φόρων που πλήττουν την αγορά και τα λαϊκά στρώματα . Να κτυπηθεί επίσης αμείλικτα η παράνομη εργασία . Είναι ένας από τους βασικούς τρόπους καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης και των συνθέτων προβλημάτων που αυτή παράγει .

    Συμπερασματικά η λεγόμενη λαϊκή κυβέρνηση Χριστόφια ασκεί την γνωστή ολέθρια πολιτική της σοσιαλδημοκρατίας που αφήνει ανενόχλητο το ληστρικό κεφάλαιο και απομυζά τα παραγωγικά λαϊκά στρώματα . Στο τέλος δημιουργείται μια προβληματική αγορά που καταφεύγει γονυπετής στις τράπεζες για να υποθηκεύσει το μέλλον και την τιμή της πατρίδος .

    Αντιτάσσουμε στην σοσιαλδημοκρατία την εθνικοδημοκρατική ιδεολογία σύμφωνα με την οποία το κράτος είναι ο προστάτης και σχεδιαστής της εθνικής λαϊκής οικονομίας υπό το πνεύμα της εθνικοκοινωνικής συνοχής ενάντια σε κάθε φατριαστική καταλήστευση και εκμετάλλευση του κοινωνικού συνόλου .

    ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

    Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

    Επιτροπή για την αποφυλάκιση του Δ.Παπαγεωργίου


    Η ενημέρωση για τη σύσταση της επιτροπής για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Παπαγεωργίου μας έρχεται από το blog  "Χωρίς κορδόνια", στο οποίο γίνονται ενημερώσεις γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη και εκεί επίσης δημοσιεύονται άρθρα του συναγωνιστή μας.

    "Τέσσερις μήνες μετά τη σύλληψή του στη διάρκεια των επεισοδίων στην οδό Πανόρμου και ενώ κάλυπτε τα τεκταινόμενα για λογαριασμό μιας ημερήσιας και μιας εβδομαδιαίας εφημερίδας, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου παραμένει αναιτίως και αδίκως προφυλακισμένος. Και αυτό, αν και είναι γνωστός ο τόπος διαμονής του και εργασίας του και δεν δύναται να θεωρηθεί ύποπτος φυγής στο εξωτερικό.



    Είναι φανερό πλέον ότι ο παρατεινόμενος εγκλεισμός του εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες της εξουσίας, σε μια εποχή μάλιστα που όλα γύρω μας αλλάζουν, τις περισσότερες φορές παρά τη θέλησή μας. Ο τρόπος σύλληψης του Δημήτρη Παπαγεωργίου, ο τραυματισμός του και τα όσα ακολούθησαν, αποτελούν τον προάγγελο εξαιρετικά δυσάρεστων καταστάσεων ανελευθερίας, που κανείς από εμάς δεν θα ήθελε να βιώσει.


    Η επιβολή του μέτρου της στέρησης της ελευθερίας (βάσει αντικρουόμενων «μαρτυριών») σε ένα νέο άνθρωπο και δη δημοσιογράφο, ο οποίος θεωρείται εμπόδιο στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και μάλιστα την ώρα που ύποπτοι για την τέλεση πολύ σοβαρών εγκλημάτων που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω αφήνονται ελεύθεροι (βλέπετε υπόθεση επίθεσης με βόμβα μολότοφ κατά ΑΤ στην Πλατεία Σαρόκο Κέρκυρας), αναδεικνύει τις προθέσεις του συστήματος και σε ποιους αυτό «κλείνει το μάτι». Παράλληλα, κλονίζει την εμπιστοσύνη πολλών εξ ημών στους θεσμούς.


    Η όλη υπόθεση, της οποίας επίκειται η διεθνοποίηση, αποτελεί όνειδος για τη χώρα μας και θα την οδηγήσει σύντομα και για μια ακόμα φορά κατηγορούμενη ενώπιον των αρμοδίων διεθνών αρχών.


    Οι υπογράφοντες, διατρανώνουμε την πρόθεσή μας να αγωνιστούμε ώστε να τερματιστεί η άδικη και συνεχιζόμενη κράτηση του Δημήτρη Παπαγεωργίου, που αποτελεί κόλαφο για τον πολιτικό και το νομικό μας πολιτισμό".

    Δήλωσε και εσύ την συμμετοχή σου, υπέγραψε τώρα εδώ.
    (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, και ηλεκτρονική διεύθυνση ή τηλέφωνο)

    Νέο email επικοινωνίας

    Aπό τώρα και στο εξής μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email autonomoi-cy@hotmail.com για απορίες, ερωτήσεις ή ό,τι άλλο...







    Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

    Kαι αυτή την Κυριακή στις 9.00 μ.μ η εκπομπή "Πατρώα Γη" στο Αυτόνομο Ραδιόφωνο

    Ζωντανά λοιπόν, στο Αυτόνομο Ραδιόφωνο η εκπομπή Πατρώα Γη σταθερή στο ραντεβού της με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα για ακόμα μια φορά:
    -αφιέρωμα στη metal σκηνή
    -παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου Ν.Αφρικής 2010
    -το paintball στην Ελλάδα.


    Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

    ΚΑΛΕΣΜΑ

    Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση της "ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ" που αναφέρεται κατά της άυξησης του ορίου αφυπηρέτησης των καθηγητών. Οι Αυτόνομοι Εθνικιστές στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή και ξεκαθαρίζουν τη θέση τους ότι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ.

    Σας καλούμε σε μαζική ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ κατά της επέκτασης του ορίου αφυπηρέτησης έξω από τη Βουλή την ΠΕΜΠΤΗ 10/6 και ώρα 16:30.

    Κατά την κινητοποίηση θα καλέσουμε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα να τερματίσουν κάθε προσπάθεια για επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης στη Μέση Εκπαίδευση.

    Να είστε όλοι εκεί. Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.


    Από την Κίνηση Αδιόριστων Καθηγητών.
     

    Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

    Έξω το τουρκικό προξενείο από τη Θράκη!


    Ποιος χρειάζεται το Προξενείο της Τουρκίας στην πόλη μας;


     
    • Υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι στη Θράκη;
    • Υπάρχουν τόσες γραφειοκρατικές διαδικασίες – ιδίως μετά την κατάργηση της βίζας για την Τουρκία – που δικαιολογούν μια τέτοια πολυπρόσωπη και πολυέξοδη υπηρεσία στην Κομοτηνή;
    • Υπάρχουν μειονοτικά δικαιώματα που, μέσα στη σύγχρονη Ελλάδα της ΕΕ, έχουν ανάγκη έναν τέτοιο «εγγυητή», όπως π.χ. τον βλέπουμε να τα προσφέρει στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν;
    • Ή μήπως η Συνθήκη της Λωζάνης, που η Τουρκία την έχει κάνει κουρελόχαρτο από την ημέρα της υπογραφής της, χρειάζεται την κηδεμονία του βιαστή της;

     Η απάντηση είναι προφανώς αρνητική σε όλα τα παραπάνω, λέει η κοινή λογική.

     

     Ποιος ο λόγος τότε της ύπαρξής του στη Θράκη;

     
    • Μήπως η συντήρηση ενός παρακρατικού μηχανισμού που οδηγεί τους μουσουλμάνους συμπολίτες μας σε γκετοποίηση;
    • Μήπως η δημιουργία / χειραγώγηση κάποιων μειονοτικών ηγεσιών για τον έλεγχο της μειονοτικής κοινωνίας;
    • Μήπως η μεθόδευση ενεργειών που εκτουρκίζουν Πομάκους και Ρομά για να δημιουργήσουν μέσα από αυτήν την εθνοκάθαρση «τουρκική μειονότητα»;

     Όλα τούτα τα γνωρίζει πολύ καλά η τοπική κοινωνία, μα δεν μιλάει. Άλλοι λόγω οικονομικών συμφερόντων, άλλοι λόγω πολιτικών βλέψεων, άλλοι λόγω εφησυχασμού με το άλλοθι των «αρμοδίων» που δήθεν «ξέρουν τι κάνουν», δεχόμαστε όλοι την παρουσία του λύκου μέσα στο μαντρί.

     
    Είναι όμως άμεση ανάγκη να γίνει ένας δημόσιος, δημοκρατικός διάλογος για το ζήτημα και η θρακική κοινωνία να εκφράσει τη βούλησή της. Χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό κίνημα που θα προτάσσει τα αληθινά προβλήματα του τόπου, τα οποία έχουν φτάσει σε τέτοιον παροξυσμό, που η επίλυσή τους είναι όρος όχι μόνο συλλογικής αλλά και ατομικής προόδου κι επιβίωσης.

     
    Η απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής είναι ένα τέτοιο μείζον θέμα που δεν μπορεί να σκεπάζεται διαρκώς από σιωπή. Αν είμαστε πράγματι κοινωνία πολιτών, έχουμε λόγο και πρέπει ν’ ακουστεί!

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

    Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

    Όχι στη φίμωση!

    Σε μια ακόμα προσπάθεια φίμωσης της αντίθετης γνώμης από το καθεστώς, το Υπουργείο Δικαιοσύνης με εισήγησή του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών προωθεί την ιδέα για κατάργηση της ανωνυμίας των blogs, προφανώς με αφορμή τις καταγγελίες του  δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη για απειλές κατά της ζωής του από ανώνυμο blogger.
    Το διαδίκτυο είναι ο μόνος χώρος έκφρασης για όλες τις αντικαθεστωτικές φωνές, για όσους δεν έχουν πρόσβαση στα αστικά και ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Επαναπροσέγγισης και είναι ολοφάνερο πως το "δημοκρατικό" καθεστώς Χριστόφια ενοχλείται από το γεγονός αυτό.
    Η ελευθερία της έκφρασης είναι μέρος της ιδεολογίας μας. Οι ιδέες μας κυκλοφορούν ελεύθερα πλέον εκτός των καθεστωτικών μέσων πληροφόρησης γιατί απλά μας αφήνουν αδιάφορους. Οι δράσεις μας – σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα “συναφείς ιδεολογικούς σχηματισμούς” δεν θα πρέπει να έχουν ως κριτήριο, το “να παίξουν στις ειδήσεις”. Θα πρέπει να κρατούν τις γραμμές της δικής μας αισθητικής και να προβάλλονται από τα δικά μας μέσα και ο διαδικτιακός χώρος είναι ένα από τα μέσα αυτά. 
    Εμείς λέμε ναι στην ελευθερία των bloggers και όχι στη φίμωση!

    Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

    Λευτεριά (και) στην Κύπρο!


    Ακούμε τις τελευταίες μέρες πολλούς και διάφορους (μέσα σ’ αυτούς και η Τουρκία!) να επικαλούνται το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία παραβίασε το κράτος του Ισραήλ όταν επιτέθηκαν Ισραηλινοί στρατιώτες σε πλοία εθελοντών που μετέφεραν εφόδια για ανθρωπιστική βοήθεια στη λωρίδα της Γάζας (πολλοί από τους επιβαίνοντες σκοτώθηκαν και όλοι οι νεκροί είναι Τούρκοι, αν αυτό λέει κάτι).

    Το διεθνές δίκαιο επικαλείται όμως και το Ισραήλ! Τουρκία και Ισραήλ λοιπόν, δύο κράτη-σφαγείς των λαών μιλούν για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

    Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κράτος του Ισραήλ είναι ένα κράτος-εγκληματίας που διαπράττει γενοκτονία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού και κατέχει εδάφη που ανήκουν στους Παλαιστινίους. Δεδομένη είναι και η στήριξή μας στους αγωνιζόμενους Παλαιστίνιους που μάχονται ενάντια σε ένα κοινό εχθρό.

    Ας μην ξεχνάμε (!) όμως ότι και η Κύπρος είναι ακόμα υπό κατοχή. Τα εδάφη της μισής μας σχεδόν πατρίδας είναι κατεχόμενα από τους Τούρκους, το δεύτερο σφαγέα και κατακτητή εδαφών που δεν του ανήκουν και ακούμε να επικαλείται τα ανθρώπινα δικαιώματα τις τελευταίες μέρες.

    Σχόλια ή άρθρα σε ιστοσελίδες και πορείες συμπαράστασης προς τους την Παλαιστίνη θα δείτε πολλές. Για την Κύπρο… τίποτα. Για τους άμαχους νεκρούς της Παλαιστίνης θα ακούσετε πολλά δακρύβρεχτα λόγια. Για τους Έλληνες νεκρούς αμάχους του 1974 όμως, ελάχιστα. Βλέπετε έχουν περάσει 36 χρόνια και τα εγκλήματα της Τουρκίας δεν θα τα δούμε σε βίντεο να παίζουν το βράδυ στα δελτία ειδήσεων. Έχουν περάσει 36 χρόνια και έτσι λίγοι είναι που θυμούνται…

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ

     

    "Άνθρωπος άλλης εποχής"

    Dmitriy Borovikov R.I.P. 06/06/1984 - 18/05/2006


    Έτος 2006. Αγία Πετρούπολη: Η ρωσική αστυνομία διενεργεί μεγάλης κλίμακας επιχείρηση εναντίον των Λευκών εθνικιστικών οργανώσεων εν όψει της Συνόδου των G8. Το νεοφιλελεύθερο image της κυβέρνησης «πρέπει να σωθεί με κάθε μέσο». Ακόμα κι αν αυτό υπαγορεύει τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου με τον πιο απάνθρωπο τρόπο. Η Αγία Πετρούπολη πρόκειται να φιλοξενήσει την συνάντηση των ηγετών της παγκοσμιοποίησης, προερχόμενων από τα 8 πιο ισχυρά «βιομηχανικά» κράτη. Η κυβέρνηση θέλοντας να δείξει «καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο», όφειλε να παρουσιάσει «έργα». Το διεθνιστικό δόγμα της «μηδενικής ανοχής στο ρατσισμό» εφαρμόστηκε στην πράξη... Ή αλλιώς, αυτό είναι το χρονικό ενός προμελετημένου εγκλήματος. Η αστυνομία ξέρει να «βγάζει από τη μέση» όσους περνάνε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της σιωνιστικής επικυριαρχίας των ζωών μας και της εθνικής και ατομικής ελευθερίας. 
    Ο Dmitriy Borovikov, μαζί με άλλους 5 συντρόφους, είχε ήδη κατηγορηθεί από την ρωσική κυβέρνηση ότι «διέδιδε μήνυμα εθνικιστικού μίσους και βίας». Ο Borovikov ήταν εκδότης των περιοδικών «Προϊόν Αγ. Πετρούπολης» & «Η Οργή του Περούν». Ήταν επίσης ενορχηστρωτής της προσπάθειας για την δημιουργία και εξέλιξη της skinhead ομάδας Shultz-88 και έγινε βασικός ηγέτης της εθνικιστικής οργάνωσης Mad Crowd το 2002. Ρωσικές εθνικιστικές πηγές αναφέρουν ότι ο Dmitriy Borovikov, ένας 22χρονος ακτιβιστής του Ρωσικού Κινήματος, δολοφονήθηκε από τις ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας. Οι ίδιες πηγές δηλώνουν πως ο Borovikov δεν προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη και δεν υπήρξε «προειδοποιητικός» πυροβολισμός. Υπήρξε ένας και μόνο πυροβολισμός, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, κατά την δολοφονία του Dmitriy Borovikov, όπως επιβεβαιώνει και η μαρτυρία της συντρόφου του. Οι ψεύτες της δημοσιογραφίας έσπευσαν να κατηγορήσουν τον θανόντα ότι επιτέθηκε πρoηγουμένως στους αστυνομικούς με μαχαίρι.  
    Ούτε προειδοποιητικές βολές στον αέρα υπήρξαν από την μεριά των αστυνομικών, ούτε σε κάποιο άλλο μέρος του σώματος όπως προβλέπει ο νόμος, ώστε να ακινητοποιηθεί ο «επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια.» Ο μπάτσος που σκότωσε τον σύντροφο μας δεν βρέθηκε ποτέ υπόδικος καθώς ο φάκελος της υπόθεσης έκλεισε «εντελώς συμπτωματικά». Η δολοφονία θεωρείται δεδομένη. Όπως και τα πολιτικά κίνητρα της....
      Έπειτα από την δολοφονία του Dmitriy Borovikov, η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον Ruslan Melnik, ηγέτη της Λευκής εθνικιστικής οργάνωσης Mad Crowd. Σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων Interfax και με ρωσικές πηγές, το μέρος όπου βρίσκεται ο Melnik κρατείται κρυφό από την αστυνομία. Ο Ruslan Melnik συνελήφθη από τις δυνάμεις ασφαλείας της Αγίας Πετρούπολης χωρίς κατηγορίες. Η σύλληψή του βασίστηκε σε μία λίστα παρακολούθησης της ρωσικής αστυνομίας όπου είχαν καταχωρηθεί τα ονόματα των Dmitriy Borovikov και Ruslan Melnik τον Δεκέμβριο του 2005. Σύμφωνα με τον κύκλο του Borovikov, «αυτός ο άνευ προηγουμένου φόνος θεωρείται από το εθνικιστικό-απελευθερωτικό κίνημα ως μία πράξη εκφοβισμού, μία προσπάθεια για παραδειγματισμό, καθώς η αστυνομία αγνόησε τους (δικούς της) επιχειρησιακούς κανόνες. Οι μπάτσοι ενήργησαν εκτός νόμου και σαφώς υπερέβησαν τα όρια εξουσίας τους». Είναι οι ίδιοι και απαράλλαχτοι μπάτσοι που υπηρετούν τον εβραίο δυνάστη σε κάθε πατρίδα...
    Oι σύντροφοι σε ολόκληρο τον λευκό κόσμο οφείλουν να παίρνουν απαραιτήτως μέτρα προστασίας, να κάνουν την κατάλληλη προετοιμασία πριν από κάθε τι και να αποφεύγουν τις ομάδες περιπολίας της Σιωνιστικής Κατοχικής Αστυνομίας. Είναι προφανές πως στην Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο κανένα συνταγματικό δικαίωμα δεν αναγνωρίζεται στους οπαδούς της Εθνικιστικής ιδεολογίας. Παράνομες διώξεις, απαγορεύσεις, προσαγωγές, συλλήψεις και φυλακίσεις ακτιβιστών της Εθνικιστικής αντίστασης αποτελούν ήδη καθημερινότητα, ωστόσο η δολοφονία του Dmitriy είναι ενδεχομένως η πρώτη περίπτωση πραγματικής φυσικής εξόντωσης ενός υποστηρικτή ανεπιθύμητων ιδεών. Παρά το ενδεχόμενο να οξυνθεί αυτή η εκστρατεία φυσικής εξάλειψης των ακτιβιστών της Εθνικιστικής αντίστασης, το κίνημά μας δεν μπορούν να το σταματήσουν!  Δεν υπάρχει όμως καμία αμφιβολία και πως κάποια μέρα αυτή η στρατηγική του πολιτικού τρόμου, που έχει εξαπολυθεί εναντίον της Εθνικιστικής Αντίστασης στη Ρωσία και σε ολόκληρο τον κόσμο, θα φτάσει σε ένα τέλος, όπως ακριβώς και η υπομονή του καταπιεσμένου λαού.
     
     
    Έτος 2010: Είναι πασιφανές ότι η πολυεθνική συμμορία της Σιωνιστικής Κυβέρνησης Κατοχής έχει εξαπολύσει ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον όλων όσοι αγωνίζονται για την απελευθέρωση της πατρίδας τους από τα σιωνιστικά δεσμά. Οι τύποι με τα μπλε, οι νεοταξίτες ανθρωποφύλακες, συνειδητοί και ασυνείδητοι, λειτουργούν ως εντεταλμένα όργανα της αστυνομίας της σκέψης και της δράσης, διαπράττοντας ειδεχθή εγκλήματα και φυσικά αδιαφορώντας πλήρως για την ανθρώπινη ζωή. Η σημερινή Ρωσία είναι μια Ρωσία του χαμαιλεοντισμού. Αλλάζει πολιτικά χρώματα προκειμένου να προσαρμοστεί στις συνθήκες που της επιβάλλει εκ των προτέρων ο Εβραίος δυνάστης. Το μοναδικό πράγμα το οποίο δεν θα μπορέσουν ποτέ να υποτάξουν είναι το όραμά μας για την ελευθερία την ατομική και την ανεξαρτησία των πατρίδων μας, την κοινωνική δικαιοσύνη, μέσα σε έναν λευκό κόσμο απαλλαγμένο ολοκληρωτικά από τους Σιωνιστές πάτρωνες. Τίποτα δεν τελείωσε, όλα συνεχίζονται...


    http://omertacrewhellas.blogspot.com/
     

    Τρίτη 1 Ιουνίου 2010