Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Χαιρετίζουμε την παρουσία των Αυτόνομων Εθνικιστών από το Ηράκλειο. Η λεβεντομάνα Κρήτη ήταν και θα είναι το λαμπερό παράδειγμα του αγώνα για Εθνική αποκατάσταση της Κύπρου μας. Οι ανυποχώρητοι Κρήτες, οι αγωνιστές της Ελευθερίας ήταν και θα είναι οι ήρωες μας μέχρι ο λαός μας φτάσει στο προαιώνιο λιμάνι της Ένωσης με την μάνα Ελλάδα. Εμπρός λοιπόν στο δρόμο της Αυτόνομης Δράσης.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕς ΤΑΞΙΑΡΧΙΕς

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΟΧΙ

Πολλά τα ΟΧΙ της φυλής μας. Και είμαστε υπερήφανοι για το κάθε ένα ξεχωριστά. Γιατί πάντα μέσα από την μακραίωνη ιστορία μας, υπήρχε κάποιος που έδειχνε τον δρόμο για την Λευτεριά. Η τοποθέτηση του Έλληνος πρωθυπουργού στις 28 Οκτωβρίου το 1940 Ιωάννου Μεταξά εκπορεύεται από το Ελληνικό πνεύμα της Ανδρείας και της Τιμής. Το ΟΧΙ του Μεταξά είναι μέρος της  τρισχιλιόχρονης ιστορίας μας. Είναι το μονολεκτικό "Μολών Λαβέ" του Λεωνίδα. Και η περίληψη του "το δε την πόλιν σοι δούναι ούτ΄ εμόν εστί, ούτ΄ άλλου των κατοικούντων εν αυτή" του τελευταίου Έλληνος αυτοκράτορα.
Ο Ελληνικός λαός πιστός στο κάλεσμα του Ιωάννη Μεταξά αντιστάθηκε με ηρωισμό ενάντια στον ενδοτισμό και στην υποχώρηση. Ο Έλληνας στρατιώτης με πίστη στην πατρίδα απέδειξε ότι είναι απόγονος του Έλληνα ήρωα της αρχαιότητας. Στο πλευρό των στρατιωτών και οι Κύπριοι εθελοντές πιστοί στο κάλεσμα της μητέρας πατρίδας έδωσαν το παρών τους σε όλα τα μέτωπα του πολέμου.
Το ΟΧΙ που ειπώθηκε σε μια πανίσχυρη αυτοκρατορία είναι το ΟΧΙ  που καλούμαστε να δώσουμε και μείς σήμερα. Το δικό μας παρών στον αγώνα ενάντια στους Τούρκους κατακτητές, ενάντια στα σχέδια των Αγγλο-Αμερικάνων και των οικονομικών συμφερόντων που προωθούν, ενάντια στους επίορκους Κύπριους και στους επαναπροσεγγιστές που εξυπηρετούν σχέδια αφελληνισμού της νήσου θα είναι η πλησιέστερη απάντηση προς τους νέους πρεσβευτές που ζητούν γη και ύδωρ.
Στους κατακτητές της Κύπρου, στους πραιτωριανούς και στους ομοσπονδιακούς, στην πολιτιστική ισοπέδωση του Δυτικού πολιτισμού, των πολυεθνικών και της λογικής του εύκολου κέρδους λέμε και μεις ΟΧΙ.
Είναι καιρός ο Κυπριακός λαός να βροντοφωνάξει και πάλι ΟΧΙ ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς. Η Αυτόνομη Εθνικιστική Έκφραση ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ καλεί τον Κυπριακό λαό να πει το δικό του ΟΧΙ στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Να πει το δικό του ΟΧΙ στον Τουρκικό επεκτατισμό.
ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕς ΤΑΞΙΑΡΧΙΕς

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ

Μετά τιμής σας παρουσιάζουμε την Δράση των συναγωνιστών μας. Είμαστε περήφανοι για τις απλές καθημερινές πράξεις αντίστασης των Ελλαδιτών συντρόφων. Η πίστη και η υπεράσπιση των αρχών και της ιδεολογίας μας, είναι ο πρώτος στόχος των Ελλήνων της Κύπρου στις δύσκολες μέρες που περνά το νησί μας. Η παρατήρηση των παρεμβάσεων που πραγματοποιούν οι συναγωνιστές στον Ελλαδικό χώρο μας δείχνει τον δρόμο.

http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/10/blog-post_8597.html

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Άξιον απορίας το πώς η κυβέρνηση σιωπά και ανέχεται και αδρανεί μπροστά στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν είναι δυνατόν ένα τόσο μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα που πλήττει και απειλεί την εθνική μας ταυτότητα, να αντιμετωπίζεται ως κάτι δήθεν αναπόφευκτο και να επιβάλλεται στη χώρα μας και να το δεχόμαστε στο όνομα της παγκοσμιοποίησης, με την οποία και είμαστε υποχρεωμένοι να συνυπάρξουμε!
Η λαθρομετανάστευση στη χώρα μας εξελίσσεται ραγδαία σε πραγματική μάστιγα, με αποδεδειγμένη συνεργασία του κατοχικού κράτους, αφού οι περισσότεροι - αν όχι όλοι - οι λαθρομετανάστες μεταβαίνουν στη χώρα μας από τις παράνομα κατεχόμενες περιοχές του νησιού. Είναι διαπιστωμένο πλέον ότι σε περιοχές που διαμένουν αλλοδαποί που βρίσκονται στην Κύπρο νόμιμα για δουλειά, εγκαταστάθηκαν και άλλες τριάντα ως σαράντα χιλιάδες λαθρομετανάστες που προέρχονται κυρίως από αφρικανικές και ασιατικές χώρες.
Η λαθρομετανάστευση, ειδικά στην Κύπρο, προβάλλει και μια άλλη διάσταση του προβλήματος που συνδέεται άμεσα με την εθνική ασφάλεια του τόπου. Η παράνομη τουρκική κατοχή στην Κύπρο δημιουργεί πραγματικά επικίνδυνες συνθήκες. Ψευδοκράτος, μυστικές υπηρεσίες της Άγκυρας και παρακράτος χρησιμοποιούν τη σκόπιμη προσέλευση λαθρομεταναστών στην ελεύθερη Κύπρο προκειμένου να δημιουργήσουν προβλήματα στις ελεύθερες περιοχές και να προκαλέσουν τη σταδιακή καταστροφή της εθνικής συνοχής και συνείδησης της ελεύθερης Κύπρου.
Επιπλέον, η προωθούμενη από τουρκικής πλευράς λαθρομετανάστευση, εκτείνει και στις ελεύθερες περιοχές την επεκτατική πολιτική, την πολιτική εποικισμού και αλλαγή των δημογραφικών δεδομένων της Άγκυρας στην κατεχόμενη Κύπρο. Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι τέσσερις χιλιάδες λαθρομετανάστες εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές του νησιού από τη γραμμή αντιπαράταξης. Αυτό αποτελεί τεράστιο πρόβλημα, κυρίως εθνικό, και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά καθότι θεωρείται το ίδιο επικίνδυνο με το πρόβλημα του εποικισμού στα κατεχόμενα.
Πρέπει να υπάρξει μια διάκριση ανάμεσα στους ξένους που ζουν εδώ και λίγα χρόνια στην Κύπρο, δηλαδή στους μετανάστες που ζουν 20-30 χρόνια εδώ και στους ξένους που δήθεν αναζητούν εδώ άσυλο. Είναι βάρος αβάσταχτο και οι ξένοι θα πρέπει να απελαύνονται βάσει καταλόγων. Αν είναι από χώρες όπου δεν διώκονται πολιτικά να τους διώχνουμε αμέσως, πράγμα το οποίο δεν χρειάζεται πάνω από 24 ώρες, όσο κι αν ορισμένοι λένε το αντίθετο. Μεταξύ αυτών που ζητούν άσυλο πρέπει να γίνουν κι άλλες διακρίσεις. Άλλο αν κάποιος διώκεται στο Ιράν ή το Πακιστάν διότι εκεί πράγματι διώκονται. Διαφέρει η περίπτωση Χριστιανών από Μουσουλμάνους. Είναι απάνθρωπο, για παράδειγμα, για τους Ιρανούς που είναι Μουσουλμάνοι να τους εντάσσουμε στη δυτική παρακμασμένη κοινωνία. Ας ζητούν άσυλο στην Ινδία ή τη Β. Αφρική. Είναι πιο ανθρώπινη λύση. Και επιπλέον, αν πάμε για διακοπές στην Κίνα θέλουμε να δούμε Κινέζους και όχι ένα συνονθύλευμα πολύχρωμων ανθρώπων!
Η Τουρκία εκμεταλλεύεται, υπονομεύει και κατευθύνει τη λαθρομετανάστευση προκειμένου να υλοποιήσει τη στρατηγική της για αλλοίωση του πληθυσμού και του δημογραφικού χαρακτήρα της Κύπρου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι λαθρομετανάστες που εισέρχονται στις ελεύθερες περιοχές προέρχονται από τα κατεχόμενα μέσω Τουρκίας, λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχή αύξηση των εποίκων στα κατεχόμενα σε συνδυασμό με την αύξηση των μεταναστών στις ελεύθερες περιοχές και λαμβάνοντας, τέλος, υπόψη την υπογεννητικότητα των Ελλήνων της Κύπρου σε σχέση με την αυξημένη τεκνοποίηση των μουσουλμάνων, πού οδηγούμαστε; Στον εκτουρκισμό των κατεχομένων, στην επικίνδυνη διαμόρφωση της κοινωνικής συνοχής στις ελεύθερες περιοχές και στη συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού της Κύπρου με σοβαρές επιπτώσεις στην επιβίωσή του. Μήπως εμείς, οι Έλληνες της Κύπρου, αποτελούμε τη μειονότητα τελικά στον τόπο μας;
Είναι για να διερωτόμαστε πια. Όλη η υποκρισία στο απόγειο της. Πέραν αυτών υπάρχει και μια έντονη «μεταναστολαγνεία» ενός παθολογικού τύπου, «φετιχισμός» για τους εποίκους και τους ξένους που ζουν στην πατρίδα μας και ταυτόχρονα μια παθολογική αντιπάθεια για τον Ελληνισμό και την Ελλάδα την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Ας προσπαθήσουμε όλοι για να σταματήσει αυτή η υποκρισία.
 ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕς ΤΑΞΙΑΡΧΙΕς