Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΥΚΟΙ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ

Με πρωτοβουλία αυτόνομων αλλά και οργανωμένων συντρόφων από διαφορετικές περιοχές της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου, οι συναγωνιστές από τον Ελλαδικό χώρο βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα Τριπόλεως στο πλευρό της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Αγγλίας.
Το Εθνικιστικό Μέτωπο Πελοποννήσου «Λύκοι του Μοριά» μας δείχνει τον δρόμο πως το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί τον σκοπό αλλά μόνο ένα μόνο μέσο για την διάδοση των ιδεών μας. Η Αυτόνομη Εθνικιστική Έκφραση ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ καλεί τους Έλληνες της Κύπρου να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συναγωνιστών μας και να πράξουν αναλόγως στα Κυπριακά γήπεδα, στους αγώνες του Κυπριακού Πρωταθλήματος αλλά και στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Είναι καιρός η σημαία του Έθνους μας να κυματίζει στις κερκίδες των οργανωμένων οπαδών των αγαπημένων μας ομάδων.
Για την ενημέρωση που είχαμε σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΓΓΛΙΑΣ από την Αυτόνομη Κίνηση των συναγωνιστών του ΜΑΥΡΟΥ ΚΡΙΝΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα : http://mavroskrinos.blogspot.com/2009/09/blog-post_4129.html

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή συγκέντρωση Αυτόνομων συναγωνιστών στη Θεσσαλία. Η Αυτόνομη Εθνικιστική Έκφραση ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ χαιρετίζει την πρωτοβουλία των συντρόφων και στέκεται στο πλευρό των συναγωνιστών που αντιστέκονται στην εθνική και πνευματική κατρακύλα της εποχής μας. Από το μαρτυρικό νησί της Κύπρου δίνουμε και μεις στο μέτρο των δυνατοτήτων μας την δική μας παρουσία στο πλευρό των αδελφών μας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την ισοπέδωση των εξουσιαστών.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση των συναγωνιστών  : http://www.ediktyo.gr/: