Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...

Επειδή εύλογα πολλοί αναρωτήθηκαν ποιο σκοπό εξυπηρετεί η ύπαρξη μιας Αυτόνομης Εθνικής Έκφρασης με την ονομασία «ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ» εμείς δίνουμε το παρών μας και ξεκαθαρίζουμε την ύπαρξη μας.
Κύπρος 2009.
Νομιμοποίηση της εισβολής και της κατοχής μέσω των συνομιλιών των εκπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας με το κατοχικό καθεστώς της Άγκυρας. Εκφυλισμός, ανεργία, εγκληματικότητα και ναρκωτικά στις ελεύθερες περιοχές. Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία ελάχιστοι έχουν σαν στόχο την απελευθέρωση και την επιστροφή στα κατεχόμενα εδάφη ή έστω την ευαισθησία των δεινών των αποτελεσμάτων της Κατοχής. Ζούμε σε μια κοινωνία στην οποία ελάχιστοι έχουν πια το αίσθημα της κοινωνικότητας και της ευθύνης. Και είναι λογικό να είναι αυτά τα δεδομένα αφού ο ένοπλος απελευθερωτικός αγώνας δεν οδήγησε τον Κυπριακό Ελληνισμό στο τελικό του προορισμό. Και είναι λογικό να έχουν έτσι τα πράγματα αφού η Κυπριακή Δημοκρατία της οικογενειοκρατίας και της κουμπαροκρατίας ευνούχιζε για χρόνια κάθε εστία αντίστασης τόσο στο εθνικό ζήτημα όσο και στα κοινωνικά προβλήματα. Η εικόνα όμως που προσπαθεί να δείξει το Κυπριακό κατεστημένο για τον εαυτό του δεν μπορεί να συσκοτίσει την κρίση ενός Έλληνα που σκέφτεται εθνικά.
Είναι λογικό λοιπόν το σύστημα να δαιμονοποιεί αυτούς που φοβάται και αποτελούν κίνδυνο για αυτό. Είναι λογικό να περιθωριοποιεί κάθε δυναμική αντίδραση ενάντια στην σαπίλα και στον εξευτελισμό που προτείνει το σύστημα. Και στο τέλος κάνουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας να φαίνεται επικίνδυνη για το «Κυπριακό», παρανοϊκή, ή ακόμη ηλίθια, χαζή και εξαπατημένη μόνο και μόνο επειδή εκφράζει μια διαφορετική άποψη. Η παραπληροφόρηση των αλητών που παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι της Κυπριακής Δημοκρατίας (κόμματα, οργανώσεις, συντεχνίες, συνδέσμοι, πολιτιστικοί φορείς και διάφοροι παράγοντες και παραγοντίσκοι) σήμερα φαντάζει ανίκητη. Ακόμα ένας λόγος λοιπόν της ύπαρξης μας, για να πολεμήσουμε όλους αυτούς πιο λυσσασμένα από ποτέ, και να αποδείξουμε ότι είναι ανέραστοι και επικίνδυνοι.
Η Αυτόνομη Εθνική Έκφραση «Μαύρες Ταξιαρχίες» έχει σκοπό να μετατραπεί σε μια ανεξάρτητη φωνή και αντίδρασης (με υποστήριξη σε επαναστατικά-εθνικά κινήματα) και ακόμη περισσότερο να γίνει η φωνή της νεολαίας. Να προωθήσει κουλτούρες επαναστατικές που μπορούν να προσφέρουν στα εθνικοκοινωνικά ζητήματα και να παρουσιάσει όλα αυτά που σκόπιμα αποκρύπτουν όλοι αυτοί που αποτελούν το Κυπριακό κατεστημένο από τον λαό μας. Να εκθέσει πράγματα και γεγονότα σχετικά με την επικαιρότητα αλλά και για άλλα πολλά θέματα.
Θα είμαστε σύμμαχοι σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης των ελληνικών εθνικών δικαίων, των εθνικών απελευθερωτικών αγώνων καθώς και των γνήσιων κοινωνικών κινημάτων, της περιβαλλοντικής δράσης και οικολογικής σκέψης. Σύμμαχοι στον αγώνα του κάθε Έλληνα, ελεύθερου και υπόδουλου, σύμμαχοι στους λαϊκούς αγώνες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Κυπριακή κοινωνία όπως η ανεργία, η λαθρομετανάστευση καθώς και τα προβλήματα των τάξεων που βιώνουν όλο και περισσότερο την κοινωνική περιθωριοποίηση και ενάντια στην βολεμένη καθεστωτική ελίτ, την διαφθορά και την εξουσιαστική διαπλοκή.
Όσον αφορά το Κυπριακό, το τρίπτυχο ΛΕΥΤΕΡΙΑ-ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ-ΕΝΩΣΗ καλύπτει πλήρως τις θέσεις μας και επεξηγεί χωρίς να αφήνει περιθώρια παρερμηνειών της γραμμής που ακολουθεί η Αυτόνομη Εθνική Έκφραση.
Όσον αφορά τις διαδικασίες επίλυσης θεωρούμε ότι δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος με το τουρκικό καθεστώς, διότι το τουρκικό καθεστώς δέχεται διάλογο μόνο όταν το συμφέρει. Όταν ο διάλογος συμφέρει τους λαούς και όχι το τουρκικό καθεστώς τότε το τουρκικό καθεστώς δείχνει το πραγματικό του προσωπείο. Επομένως η πολεμική ετοιμότητα και η αντίσταση είναι το πρώτο και κύριο θεμέλιο του αγώνα μας και όχι οι συνομιλίες με τους εκπροσώπους του Κεμαλισμού στην Κύπρο.
Ο κοινός στόχος λοιπόν παραμένει ο ίδιος.
Αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος και ο λόγος μέσα από τις αυτόνομες ομάδες που πολεμούν. Προχωράμε λοιπόν, ευνοώντας την πολυεδρικότητα και την πολυεστιακότητα της αντίστασης με την δημιουργία αυτόνομων ομάδων με κοινό άξονα τον εθνικοκοινωνισμό. Η μορφή αυτής της δράσης εξυπηρετεί το απελευθερωτικό κίνημα ενάντια στην κατοχή, στη διζωνική και βεβαίως στον αγώνα ενάντια στο καθεστώς του κρατικού μηχανισμού της κυπριακής δημοκρατίας που εδώ και χρόνια ευνουχίζει κάθε εστία καθαρού λόγου. Έτσι δεν θα μπορέσουν να διασπάσουν τον εθνικοαπελευθερωτικό χώρο.
Υπερασπιζόμαστε την αυτόνομη δράση ομάδων που τοποθετούν την Εθνική προτεραιότητα ενάντια στην σύγχρονη ισοπέδωση του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης. Υπερασπιζόμαστε παράλληλα το δικαίωμα στους πολιτισμούς, στις παραδόσεις και στην διαφορετικότητα μέσα στην παγκοσμιοποιημένη ανθρωπότητα της καπιταλιστικής ισοπεδωτικής δικτατορίας του σιωνισμού. Προσδοκούμε να αποτελέσουν οι ΜΑΥΡΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ τη φωνή του Κυπριακού Ελληνικού Λαού. Την φωνή όλων όσων η φωνή τους είναι αποκλεισμένη.
Αντίσταση και αστείρευτη πολεμική, ενάντια στους αντεθνικούς και στα πανηγύρια τους.
Θα είμαστε η απειλή στους πολιτικάντηδες που θέλουν τον Κύπριο πολίτη να είναι ραγιάς. Δεν θα επιτρέψουμε τον εκμηδενισμό του εθνικού στοιχείου. Είμαστε η Ελληνική Αντίσταση στο ειδεχθές έγκλημα της εξουσίας που προσπαθεί να διαλύσει την εθνική στάση των Κυπρίων και θα πολεμήσουμε με κάθε έννομο τρόπο αυτούς που υποβαθμίζουν το κριτήριο του Κυπριακού Ελληνισμού.
ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ
ΜΑΥΡΕς ΤΑΞΙΑΡΧΙΕς